"Rastemo! Predvsem jaz," je v soboto na Instagramu zapisala 33-letna ameriška pevka in igralka. Objavila je video, na kateri jo mož Matthew objema in boža njen trebušček. Video je na svojem Instagramu delil tudi Koma, ob njem pa hudomušno zapisal, da je bila "karantena zabavna" in dodal: "otrok številka 3 – 2021," s čimer je razkril, da zakonca razširitev družine pričakujeta v prihodnjem letu.

Koma in Duffova, ki sta se poročila decembra lani, imata že hčer Banks Violet, ki je ravno dopolnila dve leti, igralka pa je v zakonu z nekdanjim hokejistom Mikom Comriejem rodila tudi sina Luco Cruza, ki ima zdaj 8 let.

Pred kratkim je igralka in pevka v pogovoru za Cosmopolitan spregovorila tudi o dejstvu, da jo je javnost oz. družba precej obsojala, ko se je za prvega otroka odločila pri svojih 24 letih: "Vsi so mi govorili: O, moj Bog. Saj si vendar še otrok. Otrok, ki bo imel otroka." Poudarila je, da je bila ravno zaradi teh odzivov njena materinska izkušnja precej slabša, kot bi lahko bila, in da še nikoli v življenju "ni bila tako osamljena kot takrat".

V primerjavi s prvo izkušnjo je bila druga nosečnost in sledeče poporodno obdobje precej lažje: "Najbrž zato, ker nisem imela tega občutka, da me ljudje obsojajo. Pa tudi ... ne zanima me več, kaj si ljudje mislijo."