Charlize ne obiskuje nočnih zabav in ne skače iz zveze v zvezo. Foto: EPA
Charlize ne obiskuje nočnih zabav in ne skače iz zveze v zvezo. Foto: EPA
Charlize Theron in Sean Penn
Skok v leto 2004, ko sta oba prejela oskarja za glavno vlogo - Charlize za film Pošast, Sean pa za Skrivnostno reko. Foto: EPA

Znano je, da zvezdnika veže dolgoletno prijateljstvo, a ni prvič, da so jima tabloidi začeli pripisovati, da je med njima več kot le prijateljska naklonjenost. O tem so pisali že leta 2010, a sta takrat oba le zamahnila z roko in dejala, da ni v teh namigih nič resnice.

"Imata tesen odnos"
Tokrat so se te novice, "podkrepljene" z nekaj fotodokazi, znova pojavile, saj sta 38-letna Južnoafričanka in 15 let starejši Američan v leto 2014 skočila skupaj. Penn je namreč privlačno Charlize povabil v svojo vilo, ki jo ima na enem izmed havajskih otokov, paparaci pa so ju med nekajdnevnim bivanjem ujeli med posedanjem in klepetanjem na plaži. Charlize je v bikiniju znova pokazala svoje čudovito telo, Penn pa si je privoščil nekaj deskarskih užitkov. Seveda se je našel tudi neimenovani vir, ki je njuno druženje opisal z besedami: "Videti je bilo, da imata zelo tesen odnos in da res uživata v družbi drug drugega."

Na novoletni dan sta se igralca, ki sta, zanimivo, oba prejela oskarja leta 2004, v Los Angeles vrnila z istim letalom, a sta, verjetno zato, da ne bi še podžgala govoric o njuni morebitni romanci, letališče zapustila na različnih izhodih. A fotografi so jima sledili in opazili, da je Penn kmalu prišel v njeno vilo v območju Hollywood Hills. Zapustila je nista do naslednjega dne zjutraj, ko sta se v razmiku nekaj minut odpeljala vsak s svojim avtomobilom.

Njuna predstavnika govoric ne želita komentirati.

Charlize "uradno" samska že tri leta
Charlize je sicer leta 2010 končala desetletno razmerje z irskim igralcem Stuartom Townsendom, dve leti pozneje pa posvojila fantka Jacksona. V tem času se o njenih morebitnih izbrancih ni veliko govorilo. O Pennu se na tem področju več piše. Po ločitvi od igralke Robin Wright leta 2009 se je dve leti pozneje zapletel s prelestno Scarlett Johansson, nedavno pa je veliko pozornosti vzbudilo njegovo druženje s sveže samsko Madonno, njegovo nekdanjo ženo. Srečala sta se na Haitiju, kjer on sodeluje s človekoljubno organizacijo.