Hugh Grant in Elizabeth Hurley že dolgo nista več par, v tožbi pa sta zopet skupila skupaj. Foto: EPA
Hugh Grant in Elizabeth Hurley že dolgo nista več par, v tožbi pa sta zopet skupila skupaj. Foto: EPA

Paparaci so Granta, Hurleyjevo in indijskega poslovneža Aruna Nayarja fotografirali, ko so bili skupaj v zasebni vili na Maldivih. Londonsko višje sodišče je razsodilo, da je bil to nedovoljen vdor v njihovo zasebnost, in jim prisodilo več tisoč funtov odškodnine.

Svoj delež pri poravnavi imata poleg dveh že omenjenih tudi Associated Newspapers in News Group Newspapers. Odvetnica trojice Laura Tyler je na sodišču povedala, da je imela objava fotografij zelo negativen vpliv za njene stranke: "Vse skupaj jih je zelo razburilo, saj so (paparaci) vdrli v njihovo zasebnost, časopisne hiše pa so fotografije sprejele in jih objavile."

Razhod po 13 letih
47-letni Grant, ki je najbolj znan po nastopu v romantični komediji Štiri poroke in en pogreb, se je s svojo stanovsko kolegico in modelom Elizabeth Hurley razšel leta 2000 po 13-letni zvezi. 42-letna Hurleyjeva, ki je med drugim nastopila v filmu Austin Powers, se je z Nayarjem poročila lani marca. Civilno sta se poročila v Angliji, sledila pa je tradicionalna hindujska poroka v Jodhpurju v v indijski zvezni državi Radžastan.