Hugh Grant je hitre jeze. Foto: Reuters
Hugh Grant je hitre jeze. Foto: Reuters
Hugh Grant ob incidentu
Hugh ni imel velikega posluha za vdor v svojo zasebnost. Foto: People

"Kensingtonski kriminalnopreiskovalni oddelek je po incidentu 24. aprila sprožil raziskavo glede domnevnega napada na 43-letnega moškega," poroča tamkajšnja policija.

Britanski Daily Star pa je medtem objavil novico, da je se je 46-letni igralec znesel nad paparacom in ga pustil "potolčenega, pretepenega in pokritega s pečenim fižolom".

Policija molči, fotografa govorita
Policijski predstavnik, ki po pravnem postopku ne sme identificirati osumljenca, razen če je obtožen zločina, je potrdil, da so v zvezi z zadevo aretirali 46-letnega moškega in ga odpeljali na osrednjo londonsko policijsko postajo.

Incident naj bi se začel potem, ko sta fotografa Ian Whittaker in Darren Goff opazila Granta pri prihodu domov. Goff trdi, da se je Ian napotil do igralca in ga prosil, če ga lahko fotografira. "Hugh je znorel. Šel je mimo mene in začel loviti Iana."

Fotografa sta se znašla v stranski ulici, po naključju pred domom Grantove nekdanje partnerice, svežeporočene Elizabeth Hurley. Goff pravi, da je Grant nato od nekod dobil v roke posodo s hrano in jo vrgel v Iana. "Razsulo se je na vse strani in nekaj fižola je pristalo tudi na mojih laseh." Igralec ni bil dosegljiv za komentar, policijo pa medtem muči vprašanje, kako bodo vso zadevo s hrano sploh dokazali. "Lahko, da je bil dokaz pojeden," poroča neimenovani vir.

K. S.