Jennifer Garner med predstavitvijo nove serije Camping. Foto: AP
Jennifer Garner med predstavitvijo nove serije Camping. Foto: AP

46-letna zvezdnica dogodivščine ni skrivala, saj je o njej sama zapisala na Instagramu. Objavila je čudovito fotografijo, ko obe sedita v kajaku ob sončnem zahodu, zraven pa zapisala: "Preden začne srednjo šolo, sva se z najstarejšo hčerko odpravili na počitnice. Sem se izgubila s kajakom? Da. Sva veslali na vso moč 100 ur, a nisva prišli nikamor? Na najino smolo, da. So naju morali reševati? Da." Za ključne besede je navedla "Vsaj sončni zahod je bil izjemen", "Nič se ni pritoževala", "Radi te imava, Švedska" in "Hvala, Mattias".

Garnerjevi in hčerki je namreč na pomoč prihitel fant s tem imenom, ki je zaposlen v agenciji za najem kajakov. "Mattias je neki večer prejel klic Jennifer Garner. Skupaj s hčerko sta se v enem izmed naših kajakov izgubili v vodah okoli Stockholma. Tudi sam se je usedel v kajak in ju odšel iskat. K sreči nista bili preveč daleč in ju je lahko spravil na varno. To je bila dogodivščina!" pa je zapisalo podjetje Langholmen Kayak.

Violet je najstarejša izmed treh otrok, ki so se rodili v zakonu igralskih zvezdnikov Jennifer Garner in Bena Afflecka – poleg nje imata še devetletno Seraphino in šestletnega Samuela. Ko sta se leta 2015 razšla, dve leti pozneje pa uradno ločila, sta se dogovorila o skupnem skrbništvu.

Garnerjeva se bo leta 2019 pojavila v HBO-jevi seriji Camping, v kateri bo igrala ženo, ki se z možem odpravi na kampiranje v divjino, a se stvari začnejo zapletati.