Fotografija, ki jo je lani ob Bradleyjevem rojstnem dnevu objavila Jennifer Garner, ob kateri je zapisala:
Fotografija, ki jo je lani ob Bradleyjevem rojstnem dnevu objavila Jennifer Garner, ob kateri je zapisala: "Naučila sem ga vsega, kar zna ..." Foto: Instagram

Govorice o razmerju med Garnerjevo in Millerjem so se začele jeseni 2018, ko so ameriški mediji poročali, da se “občasno dobivata na zmenkih in se bolje spoznavata”. Par se je v času zveze uspešno skrival pred fotografskimi objektivi, nazadnje naj bi ju skupaj videli pred enim letom. Novice o razhodu je vir potrdil za In Touch Weekly, ki je povedal, da sta se igralka in podjetnik razšla že pred izbruhom pandemije novega koronavirusa v ZDA. “Ostala sta v prijateljskih odnosih in puščata odprte možnosti za ljubezen v prihodnosti, vendar za zdaj se je njuna zgodba končala.”

Garnerjevo so povezovali tudi z igralcem Bradleyjem Cooperjem in ji pripisovali krivdo za konec zveze med igralcem in rusko manekenko Irino Shayk, piše Page Six. Tuji mediji so poročali, da so fotografi in novinarji pred Cooperjevo hišo v Los Angelesu večkrat opazili ameriško igralko, ki je v preteklosti z njim sodelovala tudi v seriji Alias. Pomenljiva je bila tudi fotografija, ki jo je igralka lani objavila na družbenem omrežju Instagram, ob kateri je zapisala: “Naučila sem ga vsega, kar zna …” Čeprav sta igralca odnos pojasnila kot izključno prijateljski, so fotografije z njunega skupnega dopustovanja v Malibuju ponovno sprožile govorice o ljubezenskem razmerju.

45-letni igralec ima iz razmerja s Shaykovo 3-letno hči Leo De Seine, medtem ko ima Garnerjeva iz svojega zakona z Benom Affleckom tri otroke – 14-letno Violet, 11-letno Seraphino in 8-letnega Samuela.