Mlada zvezdnika že nekaj mesecev polnita rumene medije, ki so dolgo ugibali, ali sta skočila v zakon ali ne. Nato sta novembra le začela po drobcih razkrivati, da sta si resnično nadela poročna prstana – kljub mladosti in temu, da sta bila pred tem v zvezi le tri mesece.

Glasbenik in manekenka sta zdaj kot zakonski par za ameriško izdajo revije Vogue dala tudi prvi intervju in prvič pozirala skupaj – za fotoaparatom je stala slavna Annie Leibovitz.

24-letni Bieber, ki je v najstniških letih zaslovel s prepevanjem pesmi na YouTubu, je dejal, da je imel v preteklosti "težave s spolnostjo in zakonom" (leta 2013 so ga paparaci v Braziliji ujeli med zapuščanjem enega izmed tamkajšnjih bordelov) in da zato s Hailey nista skupaj spala vse do poroke. Dodal je tudi, da je živel "v celibatu" tudi leto prej, preden je lani junija na neki cerkveni konferenci v Miamiju znova naletel na Hailey.

Odpovedal se je spolnosti

Priznal je, da je bil nekaj časa "izjemno promiskuiteten" in odvisen od spolnosti, a nato se je odločil za vzdržnost. To ga je tudi pripeljalo bližje k Bogu – in kot je sam prepričan – tudi k Hailey, saj meni, da ga je Bog z njo nagradil za njegov nov, "čistejši" življenjski slog. "Bog te nagrajuje za dobro vedenje. Sam verjamem, da mi je pripeljal Hailey."

Par se je v newyorški mestni hiši poročil septembra lani, potem ko sta bila par le tri mesece. A njuno poznanstvo sega že desetletje v preteklost – všeč sta si bila že pred leti, a takrat naj bi bil Justin Hailey nezvest. "Ko pa sem jo junija znova zagledal, sem se spomnil, kako jo imam rad, kako jo pogrešam in kako dobro je vplivala name. Pomislil sem: 'Marička, to je to, kar iščem!'"

Paparaci so jima ves čas na sledi. Foto: AP
Paparaci so jima ves čas na sledi. Foto: AP

22-letna manekenka pa je dejala, da so jo prvih nekaj tednov njunega zakona številne nesramne objave ljudi na družbenih omrežjih močno obremenjevale. "Sama v sebi sem morala najti mir in stati za odločitvijo, da sva se poročila. Tako močno ga ljubim, ljubim ga že vrsto let," je dejala.

Zaveda se, da se bosta morala spopasti s številnimi ovirami in preprekami. "Ne bom le sedela in si mislila, da imava neko magično fantazijo. Težko bo, a tako sva se odločila. Vem, da si ne bom vsak dan mislila: 'Ljubim te, popoln si.' Zakonsko življenje ni takšno. Poleg tega sva še zelo mlada, kar me res straši. A po drugi strani je Justin tudi moj najboljši prijatelj. Nikoli se ga ne naveličam."