Foto:
Foto:
Najbolj znana gospodinja se je vesela odpravila ne sprehod s svojim čov čovom.

Čeprav jo čaka še pet mesecev hišnega pripora, so njene misli že spet pri medijski karieri. Martha pravi, da je njen prvi cilj znova ustvariti pozitivno podobo v medijih.

Televizijska zvezdnica se je za zapahi znašla zaradi borzne prevare, vendar želi to čim prej pozabiti in se vrniti na pota stare slave.

Takoj po izpustitvi iz zapora se je Stewartova vrnila na svoje posestvo v Bedfordu, kjer si je najprej vzela čas za sprehod s svojim psom in za krmljenje konjev. Novinarjem je povedala, da se šele privaja na ponovno življenje doma, saj je precej drugače kot v zaporu. Seveda se ni mogla otresti vloge gospodinje. Poleg izjave jim je ponudila tudi krofe in kavo.

Najbolj znana gospodinja na svetu pravi, da ji je teh pet mesecev, ki jih je preživela v zaporu, spremenilo življenje. Zdaj, ko je spet doma, želi razširiti svoje donosno podjetje - prodajala bi zamrznjeno hrano, kuhinjske pripomočke, videokasete z nasveti za kuhanje in gospodinjenje, svoje nasvete pa bi rada ponudila tudi na kitajskem trgu.

Stewartova se vrača tudi na televizijske zaslone z novimi oddajami. Imela bo svojo različico Trumpove oddaje The Apprentice, pa tudi novo kuharsko oddajo, s katero bo zaslužila 900.000 dolarjev na leto. V delo se namerava zakopati že v ponedeljek, manj kot teden dni po izpustitvi iz zapora.