Foto:
Foto:
Martha se namerava ponovno pojaviti na televiziji.

Stewartova, ki si je pet mesecev zaporne kazni prislužila zaradi borznih goljufij, bo naslednjih pet mesecev preživela še v hišnem priporu, njeno gibanje pa bodo nadzorovali s posebno zapestnico.

Martha bo lahko 48 ur na teden preživela v svoji pisarni. Gospodinja, ki je zaslovela s televizijsko oddajo o kuhanju in ostalih hišnih opravilih, je takoj po izpustitvi odletela na svoje primestno posestvo v Bedfordu, kjer bo odslužila še drugi del kazni.

Kljub hišnemu priporu bo aktivna. Med njenimi novimi projekti je njena različica Trumpovega šova The Apprentice. Vodila bo tudi novo oddajo o kuhanju in življenjskem slogu, za vodenje bo zaslužila 900.000 dolarjev na leto, prejemala pa bo tudi različne dodatke.

Martha Stewart pa se dogovarja tudi, da bi znova postala direktorica podjetja Martha Stewart Living Omnimedia. V času prestajanja petmesečne zaporne kazni se je vrednost delnic podjetja več kot podvojila. Med procesom proti njej so delnice vztrajno padale, odpustili so jo tudi s televizije.

Martha Stewart je bila aktivna tudi med svojim bivanjem v zaporu. Dosegla je dovoljenje za posaditev več okrasnih rastlin, ki omogočajo zapornicam vsaj nekoliko lepše bivanje, sojetnicam je delila kuharske nasvete, učila je jogo, prebrala biografijo Boba Dylana, izdelala keramični kip za mamo in nakvačkala igračke za svoje pse.

Marthini oboževalci so bili navdušeni nad izpustitvijo gospodinje in so na spletni strani skupaj odštevali minute do srečnega dogodka.

Stewartovo so marca 2004 spoznali za krivo zarote in krivega pričanja.