Konec srepečih pogledov med Shannen in Jennie? Foto: EPA
Konec srepečih pogledov med Shannen in Jennie? Foto: EPA
Jennie Garth
Ustvarjalci serije obljubljajo, da bo njeno nadaljevanje ostrejše in manj pridigarsko.

Temnolasa igralka, zaradi svojih izpadov najbolj razvpita članica zasedbe iz najstniške serije, je zagotovila, da tokrat, na snemanju nadaljevanja serije, tako imenovanega "spin-offa", pretepov s soigralko in besedne drame ne bo videti.

Od vihravih najstnic do zrelih žensk?
"Skoraj sem čutila olajšanje, ker sem vedela, da bom spet sodelovala z nekom, ki je bil v seriji z menoj od začetka in si je v življenju že nabral veliko izkušenj. Mislila sem si: V redu, bili sva v vojni, a to je zdaj daleč za nama. Nikoli nisem pomislila, da bo ponovno snidenje čudno, saj se zavedam, da sem od takrat odrasla in postala zrela. Predvidevala sem, da se je spremenila tudi ona," je 37-letna Shannen dejala o leto mlajši Jennie v pogovoru za revijo Radar.

Če gre verjeti njenim besedam, je to velika sprememba od tiste iz 90. let, ko so mediji ves čas poročali o sporih med igralkama.

Jennie: Kot pes in mačka
Plavolasa Jennie, ki je igrala vlogo Kelly, je nekoč priznala, da sta bili s Shannen kot pes in mačka. Zdaj pa je tudi ona dejala, da njuno razmerje po nekaj letih ni več tako viharno. "Kar je bilo, je bilo. Zdaj je v redu, nobene norije in dram ni med nama."

Obe navdušeni nad poplesavajočimi zvezdami
In na kaj je po 14 letih ob prvem snidenju najprej nanesla beseda? "Na oddajo Dancing With the Stars, ki jo sama obožujem, a v milijon letih ne bi nastopila v njej. Zanimalo pa me je, kakšne so bile njene izkušnje z učenjem plesa, pa tudi vse o njenih otrocih in možu," je navdušeno pripovedovala Shannen. Da bi "ljubezen" med "Brendo" in "Kelly" le trajala ...

A. P.