Osebni frizer Jennifer Aniston, Chris McMillan, pravi, da je vseeno, kaj naredijo z njenimi lasmi, vedno bo videti naravno. Foto: W magazine
Osebni frizer Jennifer Aniston, Chris McMillan, pravi, da je vseeno, kaj naredijo z njenimi lasmi, vedno bo videti naravno. Foto: W magazine

Na naslovnici aprilske izdaje revije W Gerard objema Jennifer, ki na sebi nosi opravo, vredno 2.800 evrov, med drugim tudi svileno obleko Alberte Ferretti. V reviji sledi še 13 strani fotografskega materiala, ki so ga sicer posneli že januarja na ranču blizu Los Angelesa.

Ob fotografijah piše tudi, da sta Jennifer in Gerard igrala vlogi v žgoči in vroči kalifornijski puščavi, kjer gospodične niso vedno v stiski in trgovci včasih kršijo pravila.

Zanimivo je, da ju je fotografiral slavni Steven Klein, ki je Jenniferin prijatelj, prav tako pa je tudi prijatelj njenega nekdanjega partnerja Brada Pitta. Steven je leta 2005 fotografiral Pitta in Angelino Jolie, ki sta tudi pozirala za naslovnico revije W. Takrat je Jen potožila glede objave, saj je bilo to kmalu pa tem, ko sta se z Bradom razšla, Angelina in Pitt pa sta bila na naslovnici prikazana kot poročen par iz 60. let.

Gerard na fotografiji z eno, pleše pa z drugo
Eno izmed zabav po podelitvi filmskih oskarjev je priredila tudi pevka Madonna. Ker je bila dobro razpoložena, je sprejela izziv, ki ji ga je ponudil Butler; na plesišču sta namreč primerjala svoje plesne sposobnosti. Zabavo je skupaj z Madonno priredila igralka Demi Moore, gostili pa sta 300 gostov, med katerimi so bili tudi Ashton Kutcher, P. Diddy, Renee Zellweger, Bradley Cooper in Taylor Lautner.