Korenine raperke, ki se je rodila in odraščala v Bronxu, segajo v Dominikansko republiko ter Trinidad in Tobago. Foto: Reuters
Korenine raperke, ki se je rodila in odraščala v Bronxu, segajo v Dominikansko republiko ter Trinidad in Tobago. Foto: Reuters

Novico o rojstvu deklice z imenom Kulture Kiari Cephus je 25-letna raperka z javnostjo delila dva tedna po tem, ko je razkrila, da sta se z raperjem Offsetom, članom priljubljene hip-hop skupine Migos, skrivaj poročila septembra lani. Novorojenka je njun prvi skupni otrok, Offset pa ima še tri otroke iz prejšnjih razmerij.

V Bronxu rojena raperka, ki ji je sicer ime Belcalis Almanzar, je svojo nosečnost dokončno potrdila na nastopu v znani ameriški oddaji Saturday Night Live. Nosečnost je sicer ni ovirala pri profesionalnem udejstvovanju vmes se je v oddaji Tonight Show pojavila kot začasna sovoditeljica Jimmyja Fallona, nastopila na svetovno znanem kalifornijskem festivalu Coachella, se udeležila številnih podelitev nagrad in izdala svoj prvi samostojni album z naslovom Invasion of Privacy.

Album je ob izidu zasedel vrh billboardove lestvice najbolj priljubljenih albumov v ZDA in podrl kar nekaj žanrskih rekordov. Kritiki raperko hvalijo predvsem zato, ker v času momljajočega rapa in poudarka na petju ponuja nekaj, kar zadovolji tudi predstavnike "stare šole".