Meghan Markle lahko v bližnji prihodnosti pričakuje kar dve knjigi, ki se bosta ukvarjali z njenim življenjem. Foto: Reuters
Meghan Markle lahko v bližnji prihodnosti pričakuje kar dve knjigi, ki se bosta ukvarjali z njenim življenjem. Foto: Reuters

Thomas Markle je napovedal, da bo napisal knjigo o svoji hčerki Meghan Markle. Čeprav sta Thomas in Meghan že dlje časa v slabih odnosih, je 74-letnik napovedal, da se bo v knjigi osredotočil predvsem na dobra leta, ki jih je preživel s hčerko. Knjiga se bo tako osredotočala predvsem na otroštvo in najstniška leta vojvodinje Susseške.

Ob najavi knjige je Thomas po pisanju Cosmopolitana še povedal, da se v javnosti nikoli ni želel izpostavljati, a ker ga hčerka popolnoma ignorira, druge izbire nima. "Če bosta s Harryjem kdaj želela govoriti z mano, se bom umiril," je povedal Thomas in dodal, da z mediji komunicira v samoobrambi. "Mediji so odprli vrata vsem, ki želijo kritizirati mene in mojo družino. Nikoli nisem naredil ničesar, da bi si zaslužil takšno obravnavo."

Knjigo piše tudi Meghanina polsestra

Oče svoje nezadovoljstvo z obravnavo, ki je je deležen od britanskega dvora, sicer izraža že vse od poroke svoje hčerke s princem Harryjem. V zameno za denar je sodeloval s paparaci, s svojimi izjavami pa je večkrat razburil javnost. Kraljevo družino je med drugim označil za kult, svojo hčerko za hladno, v enem izmed intervjujev pa je dejal, da bi bilo za Meghan lažje, če bi umrl.

Pisanja knjige pa se ne loteva zgolj Meghanin oče, knjigo pridno piše tudi Meghanina polsestra Samantha, hčerka Thomasa Markla iz prvega zakona. Samantha pa v knjigi do Meghan, ki jo je pred kratkim primerjala z Donaldom Trumpom, ne bo tako prizanesljiva kot njen oče, saj je že napovedala, da bo v njej razkrila vse družinske skrivnosti.