Rita Wilson in Tom Hanks. Foto: Reuters
Rita Wilson in Tom Hanks. Foto: Reuters

Hanks je že na začetku tedna tvitnil, da se z Wilsonovo dobro počutita in se veselita skorajšnje vrnitve domov. "Samoosamitev deluje tako – z virusom ne okužiš drugih in tudi sam se ne moreš okužiti. Zdrava pamet, kajne? Trajalo bo nekaj časa, vendar če bomo skrbeli drug za drugega, pomagali, kolikor lahko, in se odrekli določenim navadam, bo tudi to minilo," je zapisal.

Zaradi prepovedi potovanj v ZDA sta sprva obtičala v Avstraliji, piše Mail Online, po nekaj več kot dveh tednih okrevanja pa sta se zdaj z zasebnim letalom vrnila v ZDA. En teden sta preživela v izolaciji v eni od avstralskih bolnišnic, nato še teden dni v izolaciji v najetem stanovanju. S samoosamitvijo nadaljujeta tudi v ZDA.

Zvezdnika sta bila v Avstraliji zaradi snemanja filma o Elvisu Presleyju, kjer bo Hanks igral Elvisovega menedžerja. Med obiskom sta si ogledala še sydneyjsko opero, kjer je Rita tudi nastopila. Pozneje sta začela opažati značilne simptome, testiranje pa je pokazalo, da sta se okužila z novim koronavirusom.