Penelope Cruz v Seksu v mestu le ne bo igrala same sebe. Foto: EPA
Penelope Cruz v Seksu v mestu le ne bo igrala same sebe. Foto: EPA

Poleg izvirne "božanske četverice", ki jo sestavljajo zvezdnice filma (še prej pa istoimenske serije) Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis in Cynthia Nixon, se bosta na platnu tokrat pojavili še Penelope in pevsko-igralska legenda Liza Minnelli. Vroči Jason Lewis bo ponovil vlogo kot Samanthin (nekdanji) mlajši spremljevalec.

Zapeljiva bankirka med Carrie in Živino?
Kljub govoricam, da bo Penelope v filmu odigrala kar samo sebe, menda ne bo čisto tako. V filmu naj bi vročekrvna španska igralka obula (ne dvomimo, da z vrtoglavo peto opremljene) čevlje bankirke, poroča dobro obveščena spletna stran revije People.

Njen lik bi utegnil osrednji junakinji Carrie (Parkerjeva) povzročiti nemalo težav, saj se (malce preveč) zbliža z njenim izbrancem Živino, ki ga igra očarljivi Chris Noth. Cruzovo so v seksi obleki, ki razkriva hrbet, opazili na snemanju v newyorškem hotelu Empire.

Ganljivo Lizino poslovilno darilo
Liza Minnelli pa je svoje prizore na Manhattanu snemala tri dni. Na koncu je spontano zapela pesem Every Time I Say Goodbye za igralsko zasedbo in snemalno ekipo. "Prizorišče snemanja se je zavilo v tišino, trenutek je bil zelo ganljiv. Vsi so dobili kurjo polt in oči so se jim orosile. To je bilo res lepo darilo za vse," so za People še izvedeli viri s snemanja.

Film Seks v mestu 2 na platna kinematografov prihaja poleti naslednje leto.