Kaj več kot to lahko ponudi Venus? Foto: EPA
Kaj več kot to lahko ponudi Venus? Foto: EPA

Trenutno četrta igralka sveta si je po četrfinalnem porazu v Wimbledonu proti Bolgarki Pironkovi vzela precej dolg odmor, tudi zaradi poškodbe kolena.

Veliko vrnitev na teniška igrišča je napovedala za zadnjega izmed štirih največjih turnirjev na svetu, odprto prvenstvo ZDA, ki se začne v ponedeljek. A medtem ko o tenisu ni želela preveč govoriti, "saj je težko povedati, kakšna bo forma po tako dolgem počitku", je razburkala z "modno" napovedjo.

"Govorimo vendar o New Yorku!"
Znano je namreč, da je na začetku leta v Avstraliji nastopala v rumeno-rjavi oblekici, ki je dajala vtis, da "tam spodaj" ne nosi ničesar. Na pariškem pesku je šla še korak dlje, saj se je prikazala tako rekoč v spodnjem perilu - črni prosojni čipkasti oblekici korzetnega kroja, pod katero so lahko gledalci videli živordeče tangice. V Wimbledonu, kjer so vse druge barve razen bele prepovedane, pa se je poigrala s krilcem v slogu havajskih hula plesalk.

Za svoj videz v "velikem jabolku" je zvezdnica skrivnostno dejala: "To je New York, to je pravi oder. Svojim oblekam bom zato namenila še posebej veliko pozornost. Ker govorimo o New Yorku, bo moja oblekica zagotovo še bolj seksi kot po navadi," je dejala dvakratna zmagovalka tega turnirja.

Podobe Venus Williams iz Melbourna, Pariza in Londona si oglejte v spodnji galeriji.