Kristen Bell in Dax Shepard lani, ko je svetlolasa igralka pričakovala prvorojenko. Foto: Reuters
Kristen Bell in Dax Shepard lani, ko je svetlolasa igralka pričakovala prvorojenko. Foto: Reuters

"Kristen in Dax pričakujeta svojega drugega otroka in sestrico ali bratca za Lincoln. Celotna družina je presrečna," je tiskovni predstavnik para sporočil tračarski televizijski oddaji Entertainment Tonight.

33-letna zvezdnica nanizanke (in filma) Veronica Mars in štiri leta mlajši Dax sta hčer dočakala marca lani, oktobra pa sta se nato po treh letih zaroke poročila. Že predtem sta namreč poudarjala, da pred oltar ne gresta, dokler ne bo to omogočeno tudi njunim prijateljem, ki so istospolno usmerjeni.

A v nasprotju z drugimi znanimi pari sta Dax in Kristen odločena, da svoje že rojene hčerke in še nerojenega otroka ne bosta izpostavljala medijskemu pritisku. "Najina hčerka ni javna oseba. Midva sva se prostovoljno odločila za ta posel, ona se ni," je poudarila Kristen.

"Zelo pomembno se mi zdi - pravzaprav je to moja najpomembnejša naloga v vlogi matere -, da jo varujem, da ščitim njene interese," je še dodala v nedavnem intervjuju. "Morda bo, ko odraste, zelo sramežljiva in si ne bo želela vsepovsod gledati svojih fotografij. Morda ji ne bo ustrezal ta življenjski slog. Moja dolžnost je, da ji omogočim izbiro, da jo pred vsem tem zaščitim."