Foto: AP
Foto: AP

Kot poroča Entertainment Online, sta se v zadnjih dveh letih že večkrat razšla in ponovno postala par, da pa se bosta zdaj osredotočila vsak na svoje projekte. "Paris je v redu in zdaj dela na sebi," je pojasnil vir blizu zvezdnice. "Za zdaj se bosta osredotočila na ločene projekte in se sčasoma odločila, kaj bosta storila s skupno glasbo in z nastopanjem kot The Sunflowers."

Še pred kratkim sta vpogled v zasebno življenje omogočila Facebookovi seriji Watch Unfiltered, v kateri sta sicer dejala, da gresta drug drugemu večkrat na živce, je pa Jacksonova ob tem dodala, da je Glenn ena izmed njenih sorodnih duš. "Ne zdi se mi, da so sorodne duše izključno romantični partnerji. V enem življenju je bil Gabriel verjetno moja hčerka, spet v drugem moj dedek, v tretjem pa verjetno moj najhujši sovražnik."

Njune poti so se prvič križale aprila 2018, ko je Jacksonova poslušala koncert njegove druge skupine Trash Dogs. Takrat je dejala, da sta se nemudoma povezala. "Ko sva se spoznala, sva rekla, da tudi če nama ne uspe kot paru, bova vedno skupaj sodelovala glasbeno. Najina glasba je tisto, kar želiva ohraniti, ne glede na vse."

Zdelo se ji je, da brez Gabrielove pomoči ne more postati boljša oseba in boljša glasbenica. "Pokazal mi je, da ljubezen ne obstaja samo v filmih in da nikakor ni tako lepa, kot je videti na zaslonu."

Pred Glennom so zvezdnico povezovali z manekenko Caro Delevigne, predtem pa z glasbenikom Michaelom Snoddyjem.

Jacksonova je bila sicer pred nekaj leti na zdravljenju, saj "si je želela izboljšati telesno in čustveno zdravje". O svojem boju s tesnobo in depresijo je spregovorila že večkrat, leta 2013 je bila v bolnišnici zaradi poskusa samomora. Leta 2017 je nato v intervjuju dejala, da si je predtem življenje poskušala vzeti že večkrat.