Na otvoritev je prišel tudi Cristiano, kjer so bili prisotni tudi novinarji, fotografi in oboževalci. Foto: EPA
Na otvoritev je prišel tudi Cristiano, kjer so bili prisotni tudi novinarji, fotografi in oboževalci. Foto: EPA

Slavnim nogometašem niso dovolj več le ljubezenske zveze z manekenkami, saj se tudi sami vse bolj zanimajo za modo. Po Maldiniju in Vieriju je svojo modno znamko skupaj s svojima sestrama osnoval tudi eden najbolj znanih in želenih nogometašev Cristiano Ronaldo.

Sestre Ronaldo je navdihnil njun brat
Modno trgovino CR7, za katero bosta skrbeli nogometaševi sestri Katya in Elma, so odprli pred kratkim v Lizboni. A to ni prva trgovina CR7, saj so prvo odprli v rodnem mestu Ronaldovih, Madeiri. V trgovini boste našli vse - modne dodatke, obleke, pokrivala ... Cristiano je ob odprtju dejal: "Zadovoljen sem z dizajnom in s kakovostjo oblačil, katera nosim zelo pogosto."

Čeprav bosta za trgovino skrbeli sestri, ima butik v imenu začetnice slavnega nogometaša. Ronaldovi zagotovo vedo, da bodo prav kratice najbolj znanega člana družine prinesle največ kupcev. Prav lepi nogometaš pa je navdahnil modno kolekcijo CR7, saj Katya in Elma menita, da ima njun brat odličen modni okus. Ronaldo želi, da bi imeli sestri toliko uspehov v modnem svetu, kolikor jih ima on na nogometni zelenici.

D. S.