Zoe je že deset let zvesta Keithu Brittonu. Foto: Calvin Klein
Zoe je že deset let zvesta Keithu Brittonu. Foto: Calvin Klein
Zoe Saldana
Pred njo je modrček Calvin Klein nosila igralka Eva Mendes. Foto: Calvin Klein

32-letna zvezdnica Piratov s Karibov in Avatarja je posnela serijo oglasov za novo kolekcijo spodnjih hlačk in modrčkov Envy, v katerih se je iz modre in svetleče 3-D princeske iz uspešnice Avatar spremenila v zapeljivko iz mesa in krvi.

Plakati v vseh večjih mestih
Zoe - njene korenine segajo v Dominikansko republiko, je bila navdušena nad sodelovanjem: "Pri podjetju Calvin Klein so vedno imeli tako prefinjene reklamne kampanje. Vesela sem, da sem postala del takšne ikone modnega sveta." Za zdaj je na voljo le nekaj črno-belih fotografiji s snemanja, saj bodo pri podjetju kampanjo za linijo Envy po televiziji in v revijah začeli oktobra.

Snemanje je potekalo v New Yorku, za fotoaparatom pa je stal Mikael Jansson. Za modrček iz nove kolekcije bo treba odšeti od 26 do 38 evrov, za spodnjice pa od 22 evrov naprej.

V Zoejinem življenju se trenutno res cedita "med in mleko", saj je nedavno potrdila tudi, da sta se z leto dni starejšim fantom, igralcem in direktorjem modnega podjetja Keithom Brittonom, zaročila. Pred oltar pa se jima za zdaj še ne mudi.

Dolg seznam "razgaljenih"
Calvin Klein je sicer znan po tem, da rad "sleče" znane obraze iz sveta zabave pa tudi športa. V legendarni kampanji za spodnjice iz 90. let se je tako pojavil nekdanji raper, danes pa priznani igralec Mark Wahlberg, v zadnjem času pa so Kleinove spodnjice oblekli igralec iz sage Somrak Kellan Lutz, igralec iz nadaljevanke Razočarane gospodinje Mehcad Brooks, španski tenisač Fernando Verdasco in nekdanji japonski nogometaš Hitoši Nakata.