Kravitz je objavil fotografijo sebe, kako hodi po nič kaj privlačnem betonskem hodniku, in ob njej zapisal: "12.22 zjutraj. Slovenija. Konec dolge vaje z novim seznamom pesmi v rokah." Morda ga danes ujamete na sprehodu po Ljubljani ali kakšnem drugem mestu ...

Koncert se bo v soboto začel ob 20.00, na voljo pa je še nekaj vstopnic – najcenejše ponuja rdeči ring in stanejo 45 evrov.

Sorodna novica Ni konec, dokler ni konec: 30 let kariere Lennyja Kravitza

54-letni glasbenik se je v Ljubljani ustavil drugič v svoji karieri, prav pri nas pa bo začel evropski del koncerne turneje Raise Vibration, ki se imenuje po njegovem enajstem studijskem albumu, izdanem septembra lani. Na koncertih predstavlja tudi dva singla z zadnjega albuma, It's Enough in Low.

Zase pravi, da je še vedno otrok cvetja, z novim albumom pa poziva ljudi, naj postanejo del spremembe. Poslušalcem po vsem svetu se je vtisnil v spomin po pesmih, kot so Let Love Rule, Mr. Cab Driver, Be, Mama Said, It Ain't Over 'til It's Over, Believe, Stand By My Woman, American Woman, Are You Gonna Go My Way?, If You Can't Say No, Fly Away, I Belong To You, Where Are We Runnin' ...

Prodal je več kot 38 milijonov plošč po vsem svetu, uveljavil pa se je tudi v filmskem svetu in zaigral v dveh delih franšize Igre lakote in filmih, kot sta Precious in Batler.