Miley bo morala glasbeno ustvarjanje za nekaj tednov postaviti na stran. Foto: EPA
Miley bo morala glasbeno ustvarjanje za nekaj tednov postaviti na stran. Foto: EPA

"Med pregledom pevkinega grla so zdravniki odkrili okvaro na njenih glasilkah, zato so se nemudoma odločili za operacijo," je sporočil njen predstavnik za stike z javnostmi. Ni še jasno, za kakšno težavo z glasilkami gre, a kot kaže, je dovolj resna, da so jo takoj operirali. Kot so še sporočili njeni zastopniki, zdaj nekaj tednov ne bo smela govoriti in peti, zato se bo snemanje njenega novega albuma nekoliko zavleklo.

Poleg snemanja albuma je zaradi zdravstvenih težav pod vprašajem tudi njena nova turneja in glasbeno sodelovanje v novem filmu o Čarlijevih angelčkih. A Miley je, kot kaže, optimistična in za zdaj ni odpovedala nobenega načrtovanega projekta, kar je gotovo dober pokazatelj uspešnosti opravljene operacije.

Pevka se sicer, sodeč po objavah na družbenih omrežjih, počuti dobro in je zadovoljna z opravljenim posegom. Okreva v rokah novega fanta Codyja Simpsona, s katerim je v srečnem razmerju vse od vihravega ljubezenskega poletja. Po ločitvi od dolgoletnega sopotnika in moža Liama Hemswortha in več kratkih romantičnih avantur se je zdaj očitno ustalila v novem ljubezenskem življenju.