Foto: AP
Foto: AP

"Presrečni smo, da je Myles povečal našo družino in vsem se zahvaljujemo za lepe želje," je 36-letna zvezdnica sporočila prek svojega tiskovnega predstavnika in v objavi na družbenih omrežjih.

Z 29-letnim Spieglom, ki ga je spoznala leta 2014 na večerji modne hiše Louis Vuitton, se je ena najbolje plačanih manekenk na svetu poročila leta 2017, maja lani se jima je rodil sinček Hart, 10 mesecev po njegovem rojstvu pa je sporočila, da je znova noseča.

V dobrih odnosih z bivšim
Kerrova ima še enega sina, osemletnega Flynna iz zakona z igralcem Orlandom Bloomom, s katerim sta se ločila leta 2013, a sta ostala v dobrih odnosih. Leta 2017 ji je na primer čestital na Instagramu s srčnim zapisom, v katerem jo je zvezdnik franšize Gospodar prstanov imenoval "čudovita mati, sostarš in prijateljica."

Prav tako se nekdanji angelček spodnjega perila Victoria's Secret dobro razume z njegovo novo zaročenko, pevko Katy Perry, ki je letos prišla tudi na predstavitev novega izdelka njene kozmetične linije Kora Organics in sta skupaj pozirali fotografom.