Valentinovo se nezadržno bliža - in z njim taki in drugačni programi ter akcije za zaljubljence. Foto: BoBo
Valentinovo se nezadržno bliža - in z njim taki in drugačni programi ter akcije za zaljubljence. Foto: BoBo

Kot so napovedali, bodo poskrbeli za opremo za prvo leto vsakega dojenčka, ki ga bodo pari spočeli na valentinovo v hotelu Dubrovnik v Zagrebu.
Glavni producent Soundseta Saša Ćeramilac je za hrvaški Jutarnji list povedal, da želijo z zabavo doseči, da bi pari ob dnevu zaljubljenih znova prebudili strasti, in jim, če bodo dobili dojenčka, olajšati prvo leto življenja z otrokom. Gre za akcijo, s katero želijo spodbuditi dvig rodnosti na Hrvaškem, je še dejal.
Letna zaloga plenic
Če bo kateri izmed 50 parov, ki jih bodo izbirali z območja celotne Hrvaške, čez devet mesecev dobil dojenčka, bo radijska mreža zagotovila letno zalogo plenic, otroške kozmetike, oblek in vitaminov ter veliko drugih nagrad, so napovedali na spletni strani Soundset.
Zabavo bodo organizirali 12. februarja, vsem udeležencem pa bodo zagotovili prevoz do Zagreba, romantično večerjo ob svečah in glasbo v hotelski restavraciji ter poseben glasbeni program in nočitev v hotelu Dubrovnik v samem središču hrvaške prestolnice. Prijave za omenjeno zabavo za valentinovo bodo začeli sprejemati 7. februarja.
Pri Soundsetu so še napovedali, da bodo 20. novembra, ob mednarodnem dnevu otrokovih pravic, v dvanajstih hrvaških mestih pripravili tudi posebna darila za vsakega prvega otroka, ki se bo rodil na ta dan.