V samo petih dneh je priložnost izkoristilo kar 350 posameznikov. Foto: Reuters
V samo petih dneh je priložnost izkoristilo kar 350 posameznikov. Foto: Reuters

Svetovno razširjena ameriška veriga picerij Domino's je na ruskem trgu zadnji dan avgusta zagnala oglaševalsko kampanjo, v kateri so oboževalcem pic, ki bi si bili pripravljeni vtetovirali njihov logotip, obljubili 100 zastonj pic na leto za naslednjih 100 let.

Akcija bi morala predvidoma trajati dva meseca, vendar so jo v podjetju končali po samo petih dneh, saj so ruski ljubitelji pice pograbili priložnost in si množično začeli tetovirati prepoznavno rdeče-modro domino, ki je zaščitni znak verige.

Oglas je stoletje brezplačnih pic sicer obljubljal vsakemu posamezniku, ki bi svojo tetovažo logotipa Domino's objavil na družbenih omrežjih in nato dokazal njeno pristnost. Pri podjetju več kot očitno niso pričakovali, da bodo družbena omrežja že naslednji dan preplavile fotografije posameznikov, ki so si obetali življenje z obilico brezplačne pice.

Po petih dneh, ko je akcijo izkoristilo že 350 posameznikov, so iz podjetja zato sporočili: "Nujno obvestilo za vse tiste, ki sedite v čakalnicah tetovatorjev na seznam upravičencev za brezplačno pico vas bomo dodali, če fotografijo svoje tetovaže objavite do danes opoldne. Če ste se imeli namen tetovirati pozneje, predlagamo, da prekličete termin."

Nekaj fotografij tistih posameznikov, ki so se tetovirali še pravočasno, si lahko ogledate spodaj.

View this post on Instagram

A post shared by Работа в Domino's Pizza (@rabota_v_dominospizza) on Sep 5, 2018 at 9:00am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Университет Синергия (@horeca_synergy) on Sep 5, 2018 at 1:01am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Tattooartist (@kinky_chick) on Sep 3, 2018 at 11:20am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Маленький Павлик (@detskie_fotki) on Sep 2, 2018 at 7:02am PDT