Daniel si Patrizie želi nazaj, a mu bo to težko uspelo, saj je ta v samostanu. Foto: EPA
Daniel si Patrizie želi nazaj, a mu bo to težko uspelo, saj je ta v samostanu. Foto: EPA
Ljubezen ne pozna meja - tega se očitno drži tudi Daniel. Foto: EPA

21-letni Daniel Briatore je obupan zaradi dveh razlogov. Najprej ga je dekle, Patrizia Masoero, zapustilo, a še bolj ga je dotolklo dejstvo, da bo težko znova osvojil Patrizijino srce, saj je odšla v samostan. Toda mladi Italijan se s tem noče sprijazniti, saj bedi pred samostanom, v katerem se nahaja njegovo nekdanje dekle.

Kot poroča Daily telegraph, je zaljubljeni Daniel prepotoval skoraj 500 kilometrov do samostana Montecassino v želji, da bi videl Patrizio. Ker novopečena nuna svojega nekdanjega fanta ni želela videti, je Daniel na zide samostana obesil napis: "Želim se samo pogovoriti s teboj, ker te še vedno ljubim." Redovnice so napis takoj snele s samostanskih zidov, a s tem ne bodo odgnale Daniela, saj je ta pripravljen bedeti pred samostanom, vse dokler mu "neprebolena ljubezen" ne prisluhne.

Vsi, razen redovnic, podpirajo početje zaljubljenca
Početje mladega zaljubljenca, pa je kljub nezadovoljstvu redovnic, naletelo na pozitivne reakcije prebivalcev Montecassina, ki Daniela podpirajo. Ena izmed redovnic je izjavila: "Naša sestra je izbrala svojo pot, tako da ni smiselno, da on stoji tukaj. Želimo, da vsa ta medijska pozornost izgine." Kot je redovnica dodala, Patrizia v času, ko je Daniel obesil napis sploh ni bila v samostanu, saj je takrat bila v Rimu. Patrizia se je do zdaj že vrnila nazaj v samostan, ni pa znano, ali se je uporni Daniel le pogovoril s svojo ljubeznijo. A je težko verjeti, da se bo Italijanu uspela povrniti Patrizijina ljubezen ...