Foto:
Foto:

Ljubljančan, ki je za majico ponudil največ - 573 evrov, se je skrival pod vzdevkom 50 je več kot 100. Že z njegovim uporabniškim imenom je želel namigniti na to, da človek ne bi smel biti pohlepen in bahat, ampak bi moral pomagati drugim.

Za sodelovanje na dražbi se je odločil, ker ima "sam dovolj, zato se je odločil podariti del tega bogastva, tistim, ki so najbolj potrebni pomoči".

Nov lastnik ne želi provocirati
Dabić je kot neodvisni kandidat na listi Krščanskih socialistov Slovenije (KSS) letos kandidiral za sedež v Evropskem parlamentu. S svojim vložkom je povečal račun dobrodelne organizacije za napredek človeških svoboščin Svjetlo života. In kot trdi, ni sodeloval v dražbi, da bi razburjal politično nestabilne odnose med državama.


Spomnimo: majica, ki jo je nosil snemalec Ivan Cvirn med sejo vlade, je razjezila premierko Jadranko Kosor. Cvirna je napis 'I don't need sex, the government fucks me every day' stal službe. Omenjena majica je postala najbolj pogosta tema pogovorov na Hrvaškem, njen lastnik pa jo je dal na dražbo. V desetdnevno borbo zanjo se je podalo 132 ponudnikov.