Foto:
Foto:
Voditeljica Lili

Prenovljena podoba se od prejšnje razlikuje po barvi in dveh okencih za prikaz grafičnih vsebin.

V prvem okenčku ostajajo glasbeni videospoti (seveda tudi po vaši izbiri), v drugem pa se bodo izmenjaje predvajale avtorske fotografije, ki jih objavljajo uporabniki Mojega spleta , in igre (za zdaj so to Parčki, Štiri v vrsto in Kača).

Voditeljica Zabavenega infokanala je navdušena
Voditeljica Lili je prenove sheme izredno vesela, sploh zato, ker ponuja nove, sveže vsebine, in tudi zato, ker je ozadje v rdeči barvi, ki je njej najljubša.

Novost: tematske glasbene lestvice
Glasbene lestvice bodo od zdaj (za začetek enkrat tedensko) tematske, glede na določeno glasbeno zvrst (npr. lestvica popizvajalcev, rock lestvica, house lestvica, rap lestvica, lestvica samih ženskih oz. moških izvajalcev in podobno).

V premiernem predvajanju nove sheme ste vabljeni k ogledu lestvice slovenskih moških izvajalcev. Igro Štiri v vrsto pa bo od 10. ure naprej komentirala prav Lili.

Več bo tudi informacij o koncertnem dogajanju v Sloveniji, saj bo Lili za vas izbrskala termine in lokacije, ki obljubljajo dobro koncertno vzdušje.

Lili upošteva vaše glasbene želje
Če želite svoj priljubljeni glasbeni videospot videti v Zabavnem infokanalu, pišite Lili na lili@rtvslo.si ali ji pošljite sms na številko 3000 s ključno besedo "TVS", lahko pa ji tudi pustite komentar pod njenim blogom.

Lili vabi k sodelovanju tudi vse glasbene ustvarjalce
Če želite, da se v Zabavnem infokalu odvrti vaš glasbeni spot, preprosto pišite Lili na njen elektronski naslov ali - še bolje - kar na naslov RTV, Kolodvorska 2, 1550 Ljubljana, MMC - uredništvo infokanala dostavite DVD s spotom.
In še nekaj: Če želite, da bo vaš spot predvajan povsem premierno na televizijskem zaslonu, to še posebej dopišite - Lili bo v tem primeru spot tudi najavila kot premiero in vas obvestila o datumu predvajanja.

Zabavni infokanal tudi ponoči

Za vse tiste, ki še vedno ne veste, kdaj je Zabavni infokanal na sporedu: načeloma vsako dopoldne okrog 9.30 (termin se spreminja glede na dnevno programsko shemo).
Na sporedu pa je tudi vsako noč oz. zgodnje jutro (okrog 1.00) po koncu dnevnega programa in traja največkrat do 7. ure zjutraj na TVS 2. Ob sobotah, nedeljah in praznikih pa se zna podaljšati tudi do 10. ure.

T. M.