Na MMC-ju se vam za vztrajno zaupanje lepo zahvaljujemo. Foto: MMC RTV SLO
Na MMC-ju se vam za vztrajno zaupanje lepo zahvaljujemo. Foto: MMC RTV SLO


V februarju je po podatki merjenja obiskanosti (MOSS) našo spletno stran www.rtvslo.si obskalo več kot šesto tisoč uporabnikov; od tega jih je 550.595 bilo iz Slovenije. Dodatno je stran obiskalo še 69.479 uporabnikov iz tujine.
Obiskovalci so opravili dobrih 60 milijonov ogledov strani. Povprečen uporabnik si je strani ogledal 115 strani in za to porabil štiri ure in pol. Med uporabniki je bilo 57 odstotkov moških in 43 odstotkov žensk.
Največ uporabnikov portala je starih od 30 do 49 let (41 odstotkov), glede na zaposleni status pa jih je največ (35 odstotkov) zaposlenih v podjetju.

Vabimo vas, da nas spremljate tudi na Twitterju in na Facebooku, kjer lahko spremljate vse naše redakcije: Slovenija, Svet, Šport, Zabava, Kultura.

Med spletnimi stranmi je na prvem mestu 24ur.com, sledita siol.net ter najdi.si.

Rekordni dnevni obisk vseh časov
Februarja je bil dosežen dnevni rekord obiskanosti vseh časov. 5. februarja, na dan, ko je Tina Maze osvojila zlato medaljo v superveleslalomu na svetovnem prvenstvu v Schladmingu, smo na portalu našteli skoraj dvesto tisoč uporabnikov, 43.000 uporabnikov pa je prenos tekme spremljalo prek spletnega predvajalnika.
50.000 uporabnikov pri videoprenosu
Rekord gledanosti spletnega prenosa je bil dosežen dober teden pozneje, 14. februarja, ko je veleslalomsko tekmo spremljalo kar 50.000 uporabnikov.