Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Žana E. Čeh

Intervju Orlek: "Nazaj se sploh ne oziramo, samo naprej gremo"

19.07.2024

"Da vsaj 30 let zdržiš v skupini, moraš biti vzdržljiv," meni Jure Tori iz zasedbe Orlek, pevec Vlado Poredoš pa temu dodaja še: "Žilav do amena." Skupina je 35 let delovanja proslavila z albumom 3,5 POLNOMASTNO, 5. oktobra pa bo rajala v Kinu Šiška.

Reportaža Novi kralj Melodij morja in sonca je Žan Videc: "Zmaga je nepričakovana, a sladka"

08.07.2024

Po maratonu 14 poletnih pesmi je na 43. festivalu Melodije morja in sonca slavila zmago skladba Neznano Žana Vidca. "Mislim, da je bil danes lep večer za vse," je dejal pevec, ki ne ve, kam ga bo odpeljala pot, dodal pa je, da že pripravlja prvi album.

Intervju Joker Out: "Glasba vedno diktira tempo"

05.07.2024

“Kot pričakovano naš snemalni proces napreduje z rahlo zamudo,” pravijo člani Joker Out, ki pridno delajo nov album. Ta bo izšel jeseni, zanj so stopili iz območja udobja. Skupina je sicer že začela priprave na edinstven nastop med polčasom Noči zmaja.

Mladi so prihodnost Prvaki 11. Špil lige postali Ghastly Ashes: "Verjamemo vase, a zmage res nismo pričakovali"

15.06.2024

Lovoriko 11. sezone Špil lige je osvojila metalska zasedba Ghastly Ashes. "Neverjetno, mislili smo, da sploh ne bomo prišli v polfinale, kaj šele, da bi zmagali. Zelo smo presenečeni," so po zmagi povedali člani skupine, ki že načrtujejo snemanje albuma.

Intervju Masharik: "Če je težko besedilo, ni nujno, da je taka tudi glasba"

14.06.2024

"Pomembno mi je, da se ljudje najdejo v skladbah," pravi Maša Bogataj, ki z Luko Zemljičem in Bojanom Marinkom sestavlja skupino Masharik. Prejemniki zlate piščali za novinca leta so nedavno izdali prvenec, ki so ga uspešno predstavili v Kinu Šiška.

Intervju Eni od Sedmih Milijard: Na koncu zaradi izkušnje vedno zrasteš in imaš upanje

01.06.2024

"Bolj iskreno, kot smo naredili ta album, ga skoraj ne bi mogli," pravi Aljaž Hrastar, kitarist in pevec skupine Eni od Sedmih Milijard. Ta je po desetletju delovanja postregla s svojim prvencem Jadro upanja. Člani ga bodo krstili v SiTi Teatru BTC.

Reportaža Sting znova razvnel Stožice: “Najlepša hvala, Ljubljana! Se vidimo spet!”

30.05.2024

Turneja Sting 3.0. je prispela tudi v Stožice. Kot basist in pevec "močnega tria", ki ga sestavljata še kitarist Dominic Miller in bobnar Chris Maas, je Sting občinstvo razvajal z bogatim naborom samostojnih uspešnic in tudi pesmimi skupine The Police.

Intervju Jet Black Diamonds: "Bolj ko razmišljaš, manj glasbe ustvariš"

24.05.2024

"V glasbi se moraš ustaviti in stvar začutiti," meni Urban Koritnik iz zasedbe Jet Black Diamonds, ki je izdala svoj prvenec Sladki problemi. Ta je po mnenju članov nastal po metodi ekonomlonca, s pesmimi pa so ujeli, kar se jim je dogajalo v življenju.

Reportaža Rod Stewart z odliko opravil ognjeni krst v Ljubljani

20.05.2024

Za britanskim slavčkom Rodom Stewartom je slovenski debi. V dvorani Stožice je z mešanico priredb in originalnih stvaritev poskrbel za krhanje srca, pa tudi povišanje utripa. S svojo energijo je dokazal, da je človek star toliko, kot se počuti.

Moda Cardi B na naslovnici revije nosi kreacijo Tanje Vidic

18.05.2024

Na naslovnici Rolling Stona je tokrat Cardi B. Ta je oblečena v črno in neonsko zeleno pletenino, ki pa je nastala izpod rok slovenske modne oblikovalke Tanje Vidic. Kot je delila za MMC, je na to zelo vesela, ponosna, a vseeno malce šokirana.

Intervju Đoko: "Besedila so napisana iz tistega, kar čutimo, težje je pisati vesela"

14.05.2024

"Ne bi znal napisati vesele pesmi," pravi Luka Hernet iz skupine Đoko, v kateri so še Jure Gračner, Tilen Barbirič in Nino Vreča, ki se s trditvijo strinja. Četverica izdaja svoj prvenec To ti vračam, tvoje je. Tega bo pospremil tudi nastop v Gromki.

Evrovizija Slovenski navijači v Malmöju: "Kupili smo švedske SIM-kartice, da smo lahko glasovali za Raiven"

11.05.2024

Opremljena s klobučki z napisom Slayvenia in zastavami domovine je skupina slovenskih oboževalcev Evrovizije prvič v živo doživela njen čar in glasno navijala za Raiven. Močna okrepljena prisotnost policije naj ne bi vplivala na vzdušje v Malmöju.

Stran 1 od 7
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov