Klepet
slice
Najzgodnejši spomin Vida Valiča na Evrovizijo? Darja Švajger v črni obleki.
Ema bo na sporedu 17. in 24. februarja, 15. februar 2018 ob 14:21 "Bojim se, da je Darja Švajger s komadom Tisoč let napovedala, koliko časa bomo Slovenci morali tekmovati, da bomo dejansko zmagali na Evroviziji," se je pošalil voditelj Eme Vid Valič.
18
"Naloga varuha je, da je slaba vest vodstva in programskih ustvarjalcev"
28
12. januar 2018 ob 13:52 "RTV ima izjemen kreativni in človeški potencial, škoda je, ker se izgublja v rokavcih notranjih sporov, nevoščljivosti, nerazumevanja javne odgovornosti," meni Ilinka Todorovski.
Trifunović: Dončić želi igrati za reprezentanco, in to mu je v veliko čast
24
27. oktober 2017 ob 11:17 "Zoran Dragić bo igral prvo kvalifikacijsko okno. P ogovarjala s va se in pravi, da si želi in da mu igranje v reprezentanci pomeni zelo veliko," je v MMC-jevem klepetu povedal Rado Trifunović.
"Najslabša zimska pnevmatika je v snegu boljša od katere koli letne gume"
39
14. november 2017 ob 18:02 Najslabša zimska pnevmatika je v snegu boljša od katere koli letne gume, ob začetku zimske prometne sezone, ki se je letos začela že z novembrskim snegom, opozarja Brane Legan, AMZS-jev inštruktor ...
O ekspresu al' espressu, Trinidadovcih in Tobagovcih in drugih slovničnih zagatah v MMC-jevi klepetalnici
10
22. november 2017 ob 08:41 V MMC-jevi spletni klepetalnici smo gostili "jezikovna spletovalca" Nadjo Horvat in Andreja Salobirja iz prevajalske agencije Leemeta.
MMC-klepet: Andrej Šiško Gost MMC-jeve spletne klepetalnice je bil predsedniški kandidat Andrej Šiško (Gibanje Zedinjena Slovenija).
23
MMC-klepet: Suzana Lara Krause Gostja MMC-jeve spletne klepetalnice je bila kandidatka stranke SLS za predsednico republike Suzana Lara Krause.
11
MMC-klepet: Romana Tomc Gostja MMC-jeve spletne klepetalnice je bila kandidatka za predsednico republike Romana Tomc.
31
MMC-klepet: Angelca Likovič Gostja MMC-jeve spletne klepetalnice je bila kandidatka za predsednico republike Angelca Likovič.
53
MMC-klepet: Maja Makovec Brenčič Gostja MMC-jeve spletne klepetalnice je bila kandidatka za predsednico republike Maja Makovec Brenčič.
38
MMC-klepet: Boris Popovič Gost MMC-jeve spletne klepetalnice v okviru predsedniške kampanje je bil predsedniški kandidat SZV-ja Boris Popovič, župan Mestne občine Koper in državni svetnik.
32
MMC-klepet: Ljudmila Novak Gostja MMC-jeve spletne klepetalnice v okviru predsedniške kampanje je bila predsedniška kandidatka Ljudmila Novak, predsednica stranke NSi in poslanka DZ-ja.
58
MMC-jev spletni klepet: Kandidati za predsednika države Devet kandidatov je prepričanih, da ima vse potrebno, da postanejo predsedniki Republike Slovenije.
9
Referendumski klepeti - Kakšen mora biti drugi tir? Organizatorji referendumskih kampanj so pojasnili svoja stališča glede drugega tira.
31
Referendumski klepet: Piratska stranka V okviru referendumske kampanje je bil gost MMC-jeve spletne klepetalnice Boštjan Tavčar iz Piratske stranke.

Kazalo