Sharon Yvonne Stone je v svet šovbiznisa vstopila podobno kot mnogo njenih kolegov: nastopala je v oglasih in se preživljala kot manekenka. Foto: AP
Sharon Yvonne Stone je v svet šovbiznisa vstopila podobno kot mnogo njenih kolegov: nastopala je v oglasih in se preživljala kot manekenka. Foto: AP

V romanu, ki bo izšel pri HarperCollinsu 1. marca, se pametna mlada novinarka zaplete v velik mednarodni umetniški škandal, poroča portal Deadline. V središču zgodbe je "mojstrovina, ki so jo ukradli nacisti, protagonistka pa mora razmisliti, ali je iskanje slike in razkrivanje njene mračne zgodovine vredno njenega življenja."

"Triler, prežet s seksom, umetnostjo in zgodovino, sili bralce, da se sprašujejo, kje naj potegnemo mejo med iskanjem pravice in maščevanjem," so zapisali pri Deadlinu.

Sharon Stone je dobitnica zlatega globusa in emmyja ter nominiranka za oskarja, ki je med drugim igrala v filmih, kot so The Laundromat, Mojster za katastrofo, Bobby, Alfa Dog, Strti cvetovi, Catwoman in Zadnja velika avantura. Njene televizijske vloge pa vključujejo serije Murderville, Ratched, Novi papež, Mosaic in Praksa.

Sorodna novica 60 let Sharon Stone, dive, ki je presegla omejitve "svetlolase fatalke"

Doslej je producirala serijo Agent X in filme, med drugim We the People, The Cure, Romantic Road, All I Wish in Running Wild. V kratkem se bo pojavila v romantični drami Klausa What About Love, filmu Lepota Andrewa Dosunmuja in drugi sezoni Stevardesa, kjer bo upodobila mati Cassie Bowden, ki jo upodablja Kaley Cuoco.

Lisa Barr je večkrat nagrajena avtorica, novinarka in blogerka, ki je napisala tudi romana The Unbreakables in Fugitive Colors. Za drugega je dobila nagrado IPPY za najboljšo literarno delo leta 2014, ki jo podeljujejo za neodvisno izdane knjige, in nagrado opus magnum discovery na hollywoodskem filmskem festivalu.

Delala je kot urednica pri The Jerusalem Post, reviji Today's Chicago Woman and Moment ter kot urednica in poročevalka za Chicago Sun-Times. Ob tem je tudi ustvarjalka in urednica priljubljenega starševskega bloga GIRLilla Warfare: Mamin vodič za preživetje v predmestni džungli.