Foto:
Foto:

Mlajši brat popzvezdnice Madonne, Christopher Ciccone, je napisal knjigo spominov, (ne ravno izvirno) naslovljeno Življenje z mojo sestro Madonno, ki bo naslednji mesec izšla pri založbi Simon and Schuster. Iz omenjenega podjetja so sporočili: "Cicconejevi posebni spomini temeljijo na njegovem življenju in 47 letih odraščanja in dela z njegovo sestro - najslavnejšo žensko na svetu."

Cicconeju pomagala Leighova
Ciccone, drugi najmlajši od Madonninih petih bratov in sester, je knjigo ustvaril s pomočjo Wendy Leigh, ki je napisala tudi biografije Johna F. Kennedyja mlajšega, britanskega princa Edwarde, Lize Minelli in pomagala Zsa Zsi Gabor pri avtobiografiji.

Knjiga naj bi izšla 15. julija, mesec dni prej, preden bo Madonna dopolnila 50 let. Madonnina predstavnica za stike z javnostjo Liz Rosenberg zadeve še ni komentirala.

25 let, več kot 200 milijonov plošč
Madonna, s pravim imenom Madonna Louise Ciccone, se je javnosti prvič predstavila leta 1982. Njen prvi album Madonna iz leta 1983, na katerem so se znašle uspešnice Holiday, Borderline in Lucky Star, je bil prvi na poti do najuspešnejše popzvezdnice vseh časov, ki je doslej po svetu prodala več kot 200 milijonov albumov.