Lokalne novice
slice
Kranjska volilna komisija zavrnila Listo Alenke Bratušek in Boštjana Trilarja
Podpirajo županskega kandidata Iztoka Puriča, 20. oktober 2018 ob 17:02 Kranjska občinska volilna komisija je Listi Alenke Bratušek in Boštjana Trilarja zaradi kršitev zakonodaje odrekla pravico do sodelovanja na lokalnih volitvah.
16
Lokalne novice Gorenjska Stajerska Maribor Gorisko Notranjska Dolenjska Koroska Primorje Ljubljana Prekmurje
Na Polzeli gradijo 20 oskrbovanih stanovanj
20. oktober 2018 ob 14:53 Polzelski župan Jože Kužnik in direktor investicijskega podjetja Malteški dvori Sergej Murgelj sta položila temeljni kamen za gradnjo 20 oskrbovanih stanovanj, ki bodo vseljiva leta 2020.
V Kranju se za mesto župana potegujeta tudi Zoran Stevanović in Bogomir Šubelj
18
19. oktober 2018 ob 22:23 V Kranju ima svojega kandidata za župana tudi SNS, in sicer samostojnega podjetnika Bogomirja Šublja.
Kandidat NSi-ja za župana Ptuja je Janez Rožmarin
19. oktober 2018 ob 21:57 Županski kandidat NSi-ja na Ptuju bo na letošnjih lokalnih volitvah dolgoletni občinski svetnik Janez Rožmarin, ki ga je že prvi dan predvolilne kampanje prišel podpret predsednik stranke Matej Tonin.
Kandidaturo za župana Maribora vložil tudi Borut Ambrožič
4
19. oktober 2018 ob 21:52 Borut Ambrožič, ki ga za župana Mestne občine Maribor predlaga Stranka medgeneracijske solidarnosti in razvoja (SMSR), se znova podaja v volilno tekmo predvsem s ciljem opozarjanja na pomen ...
Občine: Zaradi prenizkih povprečnin varčujemo pri vzdrževanju cest Pogajanja vlade s sindikati javnega sektorja na eni in predstavniki združenj slovenskih občin glede povprečnin na drugi strani so tesno povezana.
38
Pred nami mesec dni kampanje županskih in svetniških kandidatov Pred novembrskimi volitvami, v katerih bodo volivci izbirali vodstva 212 občin, se začenja volilna kampanja.
15
Prodaja parkirišč pri Celovških dvorih - stanovalci nasprotujejo DUTB-ju DUTB je začel prodajo 163 parkirnih prostorov v ljubljanski soseski Celovški dvori, kupec pa bo moral urediti javno parkirno hišo.
19
V Sevnici le en kandidat za župana – zdajšnji župan Občani Sevnice bodo 18. novembra na glasovnicah za župana imeli le eno ime, njihov zdajšnji župan Srečko Ocvirk namreč nima protikandidata. Čaka ga torej še tretji mandat.
5
"V primerjavi z drugimi evropskimi mesti imamo v Ljubljani najugodnejši javni prevoz" Ljubljana je, kar se tiče turističnega obiska, daleč od kritične meje.
427
V Mariboru znova med županskimi kandidati Zdenko Vinkov (SSN) Kandidat Stranke slovenskega naroda (SSN) za župana Maribora bo, tako kot že dvakrat v preteklosti, Zdenko Vinkov.
2
Borštnikovo srečanje: Še uradni začetek osrednjega slovenskega gledališkega festivala " Zelo sem vesel, da lahko začnemo s slovensko dramsko produkcijo, " je ob začetku festivala Borštnikovo srečanje dejal njegov novi umetniški direktor Aleš Novak.
1. Toporišičev dan: simpozij v spomin na ikono slovenskega jezikoslovja Vodilni slovenski jezikoslovec druge polovice preteklega stoletja Jože Toporišič je izhajal iz Mosteca pri Brežicah in tako danes v bližnjem Posavskem muzeju Brežice organizirajo znanstveni ...
1
Gašpar Mišič za koprskega župana Tik pred zdajci je svojo kandidaturo za župana v Kopru vložil tudi Gašpar Gašpar Mišič, ki kandidira s podpisi volivcev in podporo liste Naš kraj/lista Gašparja Gašparja Mišiča.
33
Za mariborskega župana tudi Borut Ambrožič in Rok Zalar Število kandidatov za župana Maribora je doseglo nov rekord.
5

Prostovoljsko delo blizu vašega kraja
Pomoč pri iskanju stanovanj
Ker veliko migrantov potrebuje dom, iščemo prostovolj-ca/ko za pomoč pri iskanju.  Gre za posameznike, pare in družine iz različnih držav, ki iščejo stanovanje v ...
Več novic ...
RTV v živo

TV Koper

23:10 Ricordi di una citta`: Capodistria
06:00 Infocanale

TV Maribor

00:30 Infokanal - TV Maribor
07:00 Infokanal - TV Maribor

Radio Koper

00:00 Nočni program RS
05:00 Jutro na Radiu Koper

Radio Maribor

22:00 Zrcalo dneva Radia Slovenija
07:00 Druga jutranja kronika
Kazalo