Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Lokalne novice

Primorje Na Primorskih novicah odpuščanja zaposlenih

V časopisno-založniški družbi Primorske novice nameravajo z reorganizacijo oziroma racionalizacijo poslovanja zmanjšati tudi število zaposlenih. Prva dva sta že prejela odpoved delovnega razmerja.

3

Goriško Tolminsko obvoznico bo gradil Kolektor CPG

Tolminsko obvoznico, ki bo središče mesta razbremenila tranzitnega prometa, bo gradil Kolektor CPG. Gradnja obvoznice, ki po opozorilih organizatorjev ogroža tolminske festivale, naj bi trajala dve leti.

3

SVSD 15 porabskih Slovencev je na poti iz Andovcev na Triglav

Porabski Slovenci so se znova - tako kot to zdaj počno že vsako poletje od leta 2014 - odpravili na okoli 300 kilometrov dolg pohod na Triglav. Pohod, ki je za mnoge med njimi izjemno čustven dogodek, so začeli v najmanjši porabski vasici Andovci.

2

Lokalne novice Hojs ob obisku občine Škocjan o romski problematiki

Notranji minister Aleš Hojs je v petek obiskal občino Škocjan. Seznanil se je s tamkajšnjo romsko problematiko ter dosedanjimi dejavnostmi policije za izboljšanje varnosti ljudi in premoženja na območjih z romskimi naselji.

16

Več novic

Na območju Maribora toča, ruvanje dreves, odkrivanje streh

Občine Maribor, Kungota, Pesnica, Lovrenc na Pohorju in Dravograd je zgodaj popoldne zajelo močno neurje, ki je ruvalo drevesa in odkrivalo strehe objektov. V občini Lovrenc na Pohorju je padala tudi toča, ki je poškodovala poljščine, strehe, avtomobile.

15

Fotohiša Pelikan bo muzejsko-kulturni kompleks, utemeljen na Pelikanovi dediščini

V Muzeju novejše zgodovine Celje izvajajo prenovo, pa tudi razširitev Fotoateljeja in galerije Pelikan. Gradbena rekonstrukcija fotohiše bo skupno obsegala prenovo strešne kritine, stavbnega pohištva do restavratorskih del.

2

Prizorišče Visoške kronike: po obnovi dvorca na vrsti še gospodarsko poslopje

Po prenovi in oživitvi dvorca Visoko se obnova obeta tudi tamkajšnjemu gospodarskemu poslopju. Občina Gorenja vas - Poljane že deset let postopoma obnavlja kmečki dvorec in domačijo, na kateri je živel tudi pisatelj Ivan Tavčar, avtor Visoške kronike.

1

V Metliki opozarjajo, da se dušijo v prometnih zastojih ob prehajanju meje

V Metliki opozarjajo na nevzdržnost razmer zaradi prometnih zamaškov oz. večkilometrskih kolon vozil, ki nastajajo na glavni prometnici ob prehajanju bližnjega mejnega prehoda s Hrvaško.

9
Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov