Primorje
slice
Policija ujela roparja hranilnice v Postojni
Priprli so 30-letnega državljana BiH-a, 22. februar 2018 ob 17:56 Policisti so osumljencu že dan po ropu Hranilnice Vipava v Postojni odvzeli prostost, saj so pri njem našli večino ukradenega denarja.
21
Postojnski župan bo zaprosil za odložitev odvzema vozniškega dovoljenja
65
19. februar 2018 ob 14:52 Potem ko je župan Postojne Igor Marentič v petek prejel sklep o prenehanju veljavnosti vozniškega dovoljenja, bo zdaj zaprosil za odložitev njegovega odvzema.
"Nihče nam ni povedal, da je naša krajevna skupnost po arbitraži dobila nove meje."
12
18. februar 2018 ob 11:18 V zaledju koprske občine so krajani izvedeli, da se spreminjajo meje krajevne skupnosti Brezovica pri Gradinu. Krajanov ne občina ne država nista obvestili o tem, kaj to pomeni v praksi.
Začasni poslovni načrt Luke Koper: veliko o dobičku, nič o delavcih "luških gazd"
29
16. februar 2018 ob 23:23 Nadzorniki Luke Koper so po šestih urah seje sprejeli začasni poslovni načrt za letošnje leto, ta predvideva zaposlitev 203 delavcev.
Postojnski župan je zaradi vožnje v vinjenem stanju izgubil vozniški izpit
104
16. februar 2018 ob 12:26 Postojnski župan Igor Marentič, ki so ga policisti zalotili pri vožnji pod vplivom alkohola, bo vendarle ostal brez vozniškega dovoljenja.
Postojnski župan vozil pod vplivom alkohola Župana občine Postojna Igorja Marentiča so policisti kaznovali zaradi vožnje pod vplivom alkohola. Pijan je sedel za volan, potem ko se je kot župan udeležil prireditve. Napako obžaluje.
126
Krajinski park Sečovlje se je z arbitražo skrčil Če se Krajinski park danes razteza na 750 hektarjih, bo po sprejetju spremembe na vladi manjši, je povedal direktor družbe Soline Klavdij Godnič.
52
Svet delavcev Luke Koper odpoklical delavskega direktorja Svet delavcev Luke Koper namerava zamenjati delavskega direktorja. Stojana Čeparja naj bi tako zamenjal Vojko Rotar, zdaj zaposlen v koprskem komunalnem podjetju Marjetica.
30
Zaradi Cimosa se brezposelnost ne bo povečala Odpovedi je prejelo 40 zaposlenih. Na zavodu za zaposlovanje menijo, da bodo zlahka dobili drugo službo.
12
Protest v podporo sindikalistu Luke Koper Civilna fronta Vstala Primorska, vstani Slovenija je pred Luko Koper organizirala protestni shod v podporo sindikalistu Mladenu Jovičiču. Protesta se je udeležilo med 500 in tisoč ljudi.
63
Policija hrvaškim ribičem poslala prve kazni zaradi kršitev na morju Slovenska policija je hrvaškim ribičem odposlala prvih 14 plačilnih nalogov zaradi kršitev na morju, in sicer zaradi kršitev povezanih z nedovoljenim prestopom slovenske morske meje, so sporočili ...
68
Zaradi lažnega bombnega preplaha policisti pridržali 22-letnega Hrvata Koprski policisti so pridržali 22-letnega Hrvata zaradi lažnega bombnega preplaha na mejnem prehodu Dragonja.
41
Hrvaški ribiči za ribolov v slovenskih vodah (še) niso dobili nobene kazni Nihče izmed hrvaških ribičev ni dobil nobene kazni iz Slovenije, so hrvaškemu kmetijskemu ministru na torkovem srečanju v Umagu povedali hrvaški ribiči.
39
Jernejev kanal še vedno čaka na ustrezen odziv ministrstva za okolje V Jernejevem kanalu je še vedno petnajst potopljenih ali delno plavajočih plovil. Od teh je sedem lastnikov znanih.
21
Pred Izolo naj bi zgradili okoli štiri hektarje velik umetni otok V pripravi regionalnega prostorskega načrta, ki naj bi ga predvidoma v dveh letih skupaj pripravili izolska in koprska občina, je tudi projekt izolski otok.
103

Prostovoljsko delo blizu vašega kraja
Joga za starejše v Lj. (Zalog)
V Dnevni center aktivnosti za starejše Zalog vabimo prostovolj-ca/-ko za vodenje joge v skupini aktivnih starejših. Joga bo potekala 1-krat ali 2-krat tedensko 60 minut ...
Več novic ...
RTV v živo

TV Koper

00:45 Infocanale
06:00 Infocanale

TV Maribor

23:20 Infokanal - TV Maribor
07:00 Infokanal - TV Maribor

Radio Koper

00:00 Nočni program
05:00 Jutro na Radiu Koper

Radio Maribor

22:00 Zrcalo dneva Radia Slovenija
05:40 Dobro jutro z Radia Maribor
Kazalo