Štajerska
slice
Na Polzeli gradijo 20 oskrbovanih stanovanj
V bližini Doma upokojencev Polzela, 20. oktober 2018 ob 14:53 Polzelski župan Jože Kužnik in direktor investicijskega podjetja Malteški dvori Sergej Murgelj sta položila temeljni kamen za gradnjo 20 oskrbovanih stanovanj, ki bodo vseljiva leta 2020.
Kandidat NSi-ja za župana Ptuja je Janez Rožmarin
4
19. oktober 2018 ob 21:57 Županski kandidat NSi-ja na Ptuju bo na letošnjih lokalnih volitvah dolgoletni občinski svetnik Janez Rožmarin, ki ga je že prvi dan predvolilne kampanje prišel podpret predsednik stranke Matej Tonin.
V Sevnici le en kandidat za župana – zdajšnji župan
5
19. oktober 2018 ob 11:20 Občani Sevnice bodo 18. novembra na glasovnicah za župana imeli le eno ime, njihov zdajšnji župan Srečko Ocvirk namreč nima protikandidata. Čaka ga torej še tretji mandat.
1. Toporišičev dan: simpozij v spomin na ikono slovenskega jezikoslovja
1
19. oktober 2018 ob 10:18 Vodilni slovenski jezikoslovec druge polovice preteklega stoletja Jože Toporišič je izhajal iz Mosteca pri Brežicah in tako danes v bližnjem Posavskem muzeju Brežice organizirajo znanstveni ...
Edini predstavnik NSi-ja Zdravko Luketič v mariborskem mestnem svetu vložil župansko kandidaturo
2
17. oktober 2018 ob 18:24 Podžupan Zdravko Luketič, ki se kot kandidat NSi-ja poteguje za mesto župana Mestne občine Maribor, je ob uradni vložitvi kandidature ponovil, da želi meščanom in meščankam povrniti zaupanje v ...
SDS-ov županski kandidat v Celju bo glasbenik Matjaž Železnik Kandidat SDS-a za celjskega župana na novembrskih lokalnih volitvah bo Matjaž Železnik, ki meni, da se morajo Celjani odločiti, ali želijo imeti župana brez afer iz preteklosti ali pa bodo dopustili ...
14
Kandidatka Levice za celjsko županjo bo Mateja Žvižej Šestim doslej znanim kandidatom za celjskega župana se je pridružila prva kandidatka, saj bo vrste Levice na volitvah zastopala Mateja Žvižej.
10
Andrej Fištravec: "Ko govorimo o Mariboru, govorimo o mestu, ki se skuša dvigniti" Vaške straže, kot je Štajerska varda, niso neka štajerska folklora, nad njimi bi se morali globoko zamisliti, saj kažejo na stopnjo kaosa v družbi, meni župan Maribora Andrej Fištravec, ki opozarja ...
96
Poklukar: V Brežicah sprejemnega centra za prebežnike za zdaj še ne bo Minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar je na obisku v Brežicah dejal, da bo država začasni sprejemno-regijski center na Obrežju vzpostavila le ob številčnejših nezakonitih migracijah.
41
Kandidat za župana Celja Matevž Vuga se bo zavzel za sanacijo celjske kotline V Celju je kandidaturo za župana napovedal tudi Matevž Vuga iz SMC-ja, ob predstavitvi je v ospredje postavil sprejetje občinskega prostorskega načrta, prenovo občinske stanovanjske politike in ...
3
V Magnini lakirnici zabrneli stroji, začetek proizvodnje po novem letu Delavci nemškega podjetja Dürr so v Hočah marca začeli nameščati stroje in opremo za proizvodno linijo Magnine lakirnice.
74
Od Bistriškega gradu do Črnega jezera po novi učni in interaktivni Bistriški poti Slovenjebistriška občina je uresničila dragoceno turistično ponudbo z denarjem iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
5
Bojan Kontič: Ko pride potencialni investitor in vidi cestno povezavo, ga vse mine "Naša vizija ostaja biti industrijsko središče – in pri tem nam dobro kaže," poudarja župan Velenja Bojan Kontič, ki se bo po izteku drugega mandata potegoval še za tretji mandat župana mestne ...
81
Bojan Šrot: V Celju smo 20 let imeli neformalno levo-desno koalicijo Bojan Šrot že 20 let vodi Mestno občino Celje, vedno na listi SLS-a. Tokrat pa se prvič na volitve podaja s svojo stranko, Celjsko županovo listo.
31
Na Ptuju se v boj za župana podaja tudi Robert Križanič Na Ptuju je kot deveti kandidaturo za župana napovedal kandidat SMS Zelenih Evrope Robert Križanič, ki ga podpira tudi Piratska stranka Slovenije.
5

Kazalo