Predlogi

Odbojka
Hokej
Tenis

Rezultati iskanja

Zaradi testiranja je dodanih umetnih 2 sekunde delaya.

Najbolj komentirane

ZDA na Bližnji vzhod pošiljajo še 1.000 vojakov

Po zaostritvi odnosov med ZDA in Iranom Washington zaradi "sovražnega ravnanja" Irana, ki naj bi bil vpleten v incident v Omanskem zalivu, na Bližnji vzhod pošilja še 1.000 vojakov.

51

Prenaseljenost Zemlje? Do leta 2050 nas bo že 9,7 milijarde.

Združeni narodi so objavili poročilo o napovedih rasti svetovnega prebivalstva, v katerem predvidevajo, da se bo število ljudi povišalo za dve milijardi v prihodnjih 26 letih. Najbolj naseljena država na svetu do leta 2027 bo Indija.

31

Je šlo pri umoru propribežniškega politika za politični umor?

Nemško zvezno tožilstvo je prevzelo primer umora pribežnikom naklonjenega politika CDU-ja v mestu Kassel, vodje mestne uprave Walterja Lübckeja.

30

Kranjec prevzel izdelavo dresov slovenskih skakalcev

Robert Kranjec, ki je marca v Planici končal bogato skakalno kariero, zdaj pri Smučarski zvezi Slovenije skrbi za izdelavo dresov in vse drugo, kar spada k temu pomembnemu delu opreme.

24

Maribor začenja ali s prvakom Poljske ali pa s polamaterji

Evropsko nogometno poletje se začenja za slovenske klube z današnjim žrebom 1. predkroga Lige prvakov in Evropske lige. Slovenski prvak Maribor je kot nosilec dobil morebitne nasprotnike, kjer so Piast Gliwice iz Poljske in pet prvakov iz malih držav.

10

Pred interpelacijo Erjavca v DZ-ju pogovor z načelnico Ermenc

Ozadje razrešitve brigadirja Mihe Škerbinca bo članom parlamentarne Komisije za nadzor varnostnih in obveščevalnih služb pojasnjevala načelnica Generalštaba SV Alenka Ermenc. Zaradi razrešitve sicer v petek ministra Erjavca čaka interpelacija.

10

Taubenkobel - košček raja med Avstrijo in Madžarsko

Glavna ulica (Hauptstraβe) v vasi Schützen am Gebirge je zaspana, z leve in desne obdana z nizkimi tipičnimi gradiščanskimi hiškami. Nič ne daje slutiti, da se za fasado ene od njih skriva luksuzni butični hotelček z eno najboljših restavracij v Avstriji.

8

Foto: Dva milijona navijačev rajalo s prvaki Lige NBA

Na šampionski paradi moštva Toronto Raptors, ki je prvič osvojilo naslov prvaka Lige NBA, se je zbralo kar dva milijona navijačev edine kanadske franšize v najmočnejši košarkarski ligi na svetu.

12

Odločanje o Abanki prestavljeno na sredo; Šarec: "Na nikogar ne pritiskam"

Lastniška usoda Abanke, ki bi jo morala država po obljubi Evropski komisiji v zameno za odobreno državno pomoč prodati do konca meseca, je še naprej negotova. Predsednik vlade Marjan Šarec je v DZ zanikal, da bi poskušal vplivati na odločitev SDH.

49

Real iz izgubljenega položaja do vodstva v seriji z 2:0

Košarkarji Reala iz Madrida so s trojko Jayceeja Carrolla ob koncu srečanja premagali Barcelono z 81:80 in v finalu španskega prvenstva povedli z 2:0. Medtem je Crvena zvezda petič zapored postala srbski prvak.

8

Bo Vatikan za Amazonijo dopustil poročene duhovnike?

Vatikan razmišlja, da bi nekaterim poročenim moškim v Amazoniji pustil, da se jih posveti v duhovnike, saj v tej južnoameriški regiji močno primanjkuje kandidatov.

13

Vzpon na Predmejo ob bok Vršiču ali Krvavcu

"Pričakujem, da bo na vrh Predmeje prišla manjša skupina kolesarjev. Če bo imel kdo še kakšnega pomočnika, bi to lahko igralo pomembno vlogo," o kraljevski etapi Dirke po Sloveniji razmišlja Jan Polanc.

6

Sončne kreme in razkužila za roke lahko neprijetno vplivajo na avtomobil

Pri Fordu ugotavljajo, da lahko razkužila za roke in sončne kreme vsebujejo veliko snovi, ki sicer dobro vplivajo na zdravje in počutje ljudi, bolj slab vpliv pa imajo na površine v notranjosti avtomobilov.

5

Alenka Bratušek se bo zavzemala za gradnjo hitre železniške proge

Ministrica za infrastrukturo Alenka Bratušek je nedavni delovni obisk na Kitajskem posvetila vprašanju boljše povezljivosti cestnega in železniškega omrežja. Preizkusila je tudi hitri vlak in dejala, da si bo prizadevala za gradnjo hitre proge pri nas.

44

Šarec: V prihodnosti bomo potrebovali vire energije

Junijska seja DZ-ja se je začela s poslanskimi vprašanji premierju Marjanu Šarcu, ki je odgovarjal na vprašanja glede prenosa primernih stanovanj in zemljišč z DUTB-ja na stanovanjski sklad, v zvezi z bančno kriminaliteto in financiranjem drugega tira.

87

Primer Marije Lukić: Boj ene izmed nas

"Primer, ki prihaja iz Srbije, je ravno zato pomemben, ker ženske, ki so v ameriški kampanji dvignile glas in opozarjale na spolno nadlegovanje in nasilje v filmski industriji, so ženske, ki imajo izredno veliko denarja, imajo močno pravno pomoč.

28

Branilci južnoameriškega naslova visoko premagali Japonce

Prvak Cope Americe 2015 in 2016 Čile je odprl obrambo celinskega naslova z visoko zmago s 4:0 nad Japonsko, ki je kot povabljena reprezentanca prišla v Brazilijo z olimpijsko reprezentanco.

3

Davis bo (končno) združil moči z Jamesom v Los Angelesu

Vodstvo New Orleansa je sprejelo ponudbo Los Angeles Lakersov za zvezdnika Anthonyja Davisa. V menjavi igralcev bodo dres Pelikanov oblekli Lonzo Ball, Brandon Ingram in Joe Hart.

187

Večje ribe bodo pojedle manjše, na koncu pa se bodo poklale še največje zverine

V bojih, povezanih z izkrcanjem zaveznikov v Normandiji, je bilo ubitih pol milijona vojakov. Zakonski par star čez devetdeset, ki živi nekaj metrov stran od kraja izkrcanja, od takrat ne stopi več tja.

3

Nigerija: 30 mrtvih v trojnem samomorilskem napadu

V trojnem samomorilskem napadu na severovzhodu Nigerije je bilo ubitih najmanj 30 ljudi. Za napadi naj bi stala teroristična skupina Boko Haram.

4