Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Cast Moj RTV Televizija MMC Radio Kazalo
Moški slalom, prenos 2. vožnje iz Chamonixa na MMC TV

Zadnje

Danes na TV SLO 1 Miniserija Litvinenko: "Ni šlo za absurdno vohunsko zgodbo, vse je bilo res" 

4.2.2023 12:49

Nekdanji ruski vohun Aleksander Litvinenko je leta 2006 umrl zaradi posledic zastrupitve z radioaktivnim polonijem. Nova štiridelna serija, ki danes prihaja na spored nacionalke, popisuje preiskavo umora, ki se je odvijala pred očmi svetovne javnosti.

Črna kronika Pri Jelšanah smrtna nesreča med podiranjem drevesa

4.2.2023 12:31

V petek popoldne je v gozdu v bližini naselja Dolenje pri Jelšanah v občini Ilirska Bistrica pri podiranju drevesa to padlo na delavca, ki je zaradi poškodb umrl na kraju nesreče, poroča uprava za zaščito in reševanje.

Svetovni pokal v nordijskem smučanju Ob 14.45 kvalifikacije v Willingenu s sedmimi Slovenci

4.2.2023 12:07

Ob 16.10 bo v Willingenu na sporedu tekma skakalcev za svetovni pokal, predtem pa bodo ob 14.45 izpeljali še kvalifikacije. Na startu je sedem slovenskih orlov.

Zdravje "Vse več ljudi se po prebolelem raku vrača na delo, zagotoviti jim je treba podporo"

4.2.2023 11:42

Ob svetovnem dnevu boja proti raku je letos izpostavljen problem neenakosti pri obravnavi bolnikov z rakom. Dostopnost zdravljenja v Sloveniji je sicer dobra, poročilo OECD-ja pa ugotavlja, da si moramo bolj prizadevati za primarno preventivo.

Film in TV Televizorka – nova televizijska in spletna oddaja o filmih, serijah in dokumentarcih na TV SLO

4.2.2023 11:40

Nocoj se bo na prvem programu ob 22.15 odvrtela prva epizoda nove oddaje Televizorka. Namen nove programske pridobitve je uvesti občinstvo v posamezne cikluse filmov, tudi dokumentarnih oddaj in nadaljevank na sporedih Televizije Slovenija.

Evropa Srbski poslanci in poslanke potrdili, da Srbija ne sme priznati Kosova

4.2.2023 11:34

Srbija ne sme priznati Kosova, niti se ne sme strinjati z njegovim sprejemom v ZN, je bilo glavno sporočilo koalicije in opozicijskih poslank in poslancev na dvodnevnem izrednem zasedanju srbskega parlamenta.

Tenis Slovencem sploh prvi niz, a hiter poraz proti Turčiji

4.2.2023 11:32

Slovenska teniška reprezentanca je v Carigradu izgubila tudi tretji obračun kvalifikacij za svetovno skupino I proti Turčiji in s tem izgubilatudi skupni dvoboj.

Štajerska Zaradi dviga transformatorja v Zidanem Mostu manjše zamude vlakov

4.2.2023 11:21

Na železniški postaji v Zidanem Mostu odstranjujejo 380 ton težak transformator, ki se je prevrnil v začetku januarja. Z delom naj bi končali do 15. ure. Na Slovenskih železnicah v času del pričakujejo od 10- do 15-minutne zamude v potniškem prometu.

Svet živali V živalskem vrtu v Pragi se je skotil ogrožen kitajski luskavec

4.2.2023 11:14

V živalskem vrtu v Pragi se je skotil ogrožen kitajski luskavec. Kot je dejal direktor živalskega vrta Miroslav Bobek, je to prvi potomec te vrste v kakem evropskem živalskem vrtu.

Beremo Bina Štampe Žmavc: Ljubeznitve

4.2.2023 10:56

Pisateljica, režiserka, dramatičkarka in seveda pesnica Bina Štampe Žmavc se je vrnila k poeziji. V zbirki Ljubeznitve, ki obsega 40 pesmi, se je sprehodila po posameznikovi intimi.

Vreme Arso opozarja na močan veter in možnost vetroloma, smučišče na Krvavcu zaprto

4.2.2023 10:48

Predvsem v severni Sloveniji bo do sredine popoldneva, na severovzhodu pa do večera, pihal močan severni veter, ki bo presegal hitrost 70 kilometrov na uro. Na izpostavljenih legah lahko doseže tudi do 90 kilometrov na uro.

Svet Zahodne sile Iran pozivajo k sodelovanju z Mednarodno agencijo za jedrsko energijo

4.2.2023 9:35

ZDA, Nemčija, Francija in Združeno kraljestvo so Iran pozvali k sodelovanju z Mednarodno agencijo za jedrsko energijo, potem ko je ta v inšpekcijskem nadzoru ugotovila, da je Iran na skrivaj spremenil objekt za proizvodnjo visoko obogatenega urana.

Stran 1 od 91
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov