Izdelke LIP BLED odlikujeta pestra izbira materiala in barv ter moderen videz. Foto:
Izdelke LIP BLED odlikujeta pestra izbira materiala in barv ter moderen videz. Foto:
Lip Bled včasih
Lip Bled včasih
Foto: Oglasno sporočilo

Začetki podjetja segajo v leto 1948, ko je bilo ustanovljeno Lesno industrijsko podjetje Bled. Primarna dejavnost ustanovljenega podjetja je sprva obsegala gozdno eksploatacijo (posek, spravilo, prevoz do oddaje gozdnih sortimentov …) in lesno industrijo. V svoji zgodovini je podjetje izdelovalo tudi lesno volno in znamenite zidake iso-span. V nadaljnjih sedmih desetletjih pa se je zvrstilo kar ogromno prelomnih dogodkov, ki so oblikovali današnjo podobo podjetja LIP BLED.

Danes je LIP BLED postal moderno lesnopredelovalno podjetje pri proizvodnji notranjih vrat in opažnih plošč in ponudnik opreme za dom, kot so lesena okna, pohištvo iz masivnega lesa, talne obloge, vhodna vrata … Podjetje pa se še naprej razvija, sledi modernim smernicam in tako bogati svoj program.Največja moč podjetja LIP BLED je, da mu je na vedno bolj konkurenčnem trgu uspelo ohraniti vodilni položaj v lesnopredelovalni industriji.Lahko se namreč pohvali, da se pri programu opažnih plošč za gradbeništvo uvršča med štiri največje evropske proizvajalce, pri programu notranjih vrat pa med 20.

V podjetju se zavedajo, da ste za uspeh zaslužni tudi vi, dragi kupci, ki že 70 let soustvarjate njihovo zgodbo. Podjetje LIP BLED jo bo nadaljevalo tudi na , ki bo med 13. in 18. marcem na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Tam vam bodo svetovalci podjetja pomagali z nasveti pri sami izbiri in vam predstavili številne novosti in ugodnosti. Do konca marca pa se izplača izkoristiti sejemske popuste v vseh poslovalnicah LIP BLED po Sloveniji.

Prisegajo na les

Izdelke LIP BLED odlikujeta pestra izbira materiala in barv ter moderen videz, prav tako so energetsko varčni in izdelani po recepturi dolgoletne tradicije in poznavanju naravnih zakonitosti lesa. Les je topel, starodavni naravni material, ki ga je človek vedno znova odkrival in njegovo uporabo prilagajal svojim potrebam. LIP BLED že od svojega začetka skrbno izbira visokokakovostni les, ga prepusti umetelnosti človeškega dotika in z vsakim izdelkom soustvarja prijetno bivanje. Njegovo vzdrževanje in negovanje je enostavno, odlikuje pa ga tudi odlična temperaturna izolativnost. Zato izberite les – ne bo vam žal! Z njimi boste vnesli v svoj dom toplino, svež zrak in košček narave.

Več na: www.lip-bled.si.