Oglasno sporočilo - Gospodarstvo
slice
Ima najboljša e-pisarna slovenske korenine?
10. september 2018 ob 08:23 Ste tudi vi prepričani, da bi vaše podjetje ali skupina zaposlenih lahko komunicirala in poslovala še bolje? SimpOffice je digitalna pisarna po vaši meri.
Iztekajo se roki za oddajo zavezujočih ponudb za atraktivne nepremičnine v centru Ljubljane
10. september 2018 ob 08:14 Na Vilharjevi cesti, v neposredni bližini strogega centra Ljubljane, se nahaja atraktivno zemljišče skupne velikosti 10.244 m².
Volkswagen Crafter – spretni mišičnjak na kolesih
4. september 2018 ob 10:13 Praktičnost, gospodarnost ter inovativne rešitve, ki jih med dostavniki doslej še ni bilo – vse to prinaša Volkswagen Crafter.
Gospodarska rast predstavlja pravi trenutek za nakup industrijskih in skladiščnih prostorov
11. junij 2018 ob 08:15 Tudi po končanem mesecu maju 2018 ostaja gospodarska rast visoka in široko osnovana tudi po maju 2018, nadaljujejo se tudi ugodna gibanja na trgu dela.
Perfektno grilan pišek brez dodatkov in e-jev
21. maj 2018 ob 08:30 Perfektno grilan pišek brez dodatkov in e-jev Slastnega “piščanca po ptujsko” najbrž vsi poznamo, izvira iz našega najstarejšega mesta, kjer ptujsko perutninarsko podjetje z več kot 110- letno ...
Zdaj je čas za investicijo v stanovanjsko gradnjo Oživljen nepremičninski trg v Sloveniji ni omejen zgolj na Ljubljano, tudi Maribor se lahko pohvali z obuditvijo nepremičninskega trga - povpraševanje namreč presega ponudbo, zato cene nepremičnin ...
Priložnost za skupna vlaganja v projekt izgradnje stanovanj v Podutiku DUTB predstavlja novo priložnost za gradnjo nepremičnin v Sloveniji, to so skupna vlaganja v projekte.
70 let delovanja podjetja Lip Bled Začetki podjetja segajo v leto 1948, ko je bilo ustanovljeno Lesno industrijsko podjetje Bled.
Vzajemni skladi ali kako gospodariti s svojim imetjem Kaj učijo stare modrosti? Kako pomembno je vlagati denar in izkoristiti svoje potenciale, uči že prastara zgodba o talentih.
Kako izboljšati prodajo v 2018? V podjetjih sedimo na zlatu (podatkih), vendar jih (še) ne znamo celovito izrabljati v svojo korist. Tipično slovensko podjetje še vedno porablja ogromno časa za ročno pripravo poročil po oddelkih.
Avstrija – dežela presežnikov! Avstrija slovi kot zanimiva turistična destinacija z bogato kulturo, pestro zgodovino in številnimi naravnimi lepotami.
Posebna foto zgodba o novem Arteonu: »Ne potrebuješ oči, da prepoznaš lepoto.« Za pet dni je slep svetovno znan ameriški fotograf iz Sacramenta (Kalifornija) pripotoval v Hamburg, da bi pokazal, kako je, kaj se zgodi in predvsem – kako je videti, če si nekdo kot on pred svojim ...
Sejem Feel The Future Med 19. in 21. oktobrom bo v Celju potekal popolnoma novi sejem inovativnih digitalnih rešitev »Feel The Future«, za katerega se pričakuje, da bo eden izmed najodmevnejših dogodkov v regiji v ...
Kaj morate vedeti o drugem tiru Že 20 let se strinjamo, da drugi tir potrebujemo. Naloga politike je, da sprejme odločitev, kako ga bomo zgradili.
Koliko stanejo bolniške odsotnosti? Skrb podjetja za dobro počutje zaposlenih vodi v dobre poslovne rezultate. A podatki o letnih stroških zdravstvenega absentizma v Sloveniji niso spodbudni. Kako lahko ukrepajo podjetja?

Kazalo