Nova Hemptouch Mineralna zaščitna krema SPF 30 je namenjena vsakodnevni zaščitni negi za prav vse tipe in stanja kože. Ta lahka krema z nevidnim zaključkom bo vašo kožo zaščitila pred škodljivimi UVA in UVB žarki, ob tem pa jo tudi izdatno navlažila in negovala.

Njena edinstvena formula namreč na povrhnjici ustvari nevidni mineralni ščit, s katerim ustvari učinkovito zaščito pred UV sevanjem in negativnimi vplivi iz okolja, ji vrača sijaj in mladost ter jo ščiti pred vsakodnevnimi vplivi iz okolja.

Vlažilna in zaščitna formula za vse tipe kože

UV žarki so neviden, a stalen vpliv iz okolja ne glede na letni čas, saj prodirajo tudi skozi stekla avtomobilov in pisarn, s seboj pa prinašajo tveganja, povezana s prezgodnjim staranjem kože, temnimi madeži, neenakomernim tenom in povečanim tveganjem za pojav kožnega raka ali melanoma.

Foto: Hemptouch
Foto: Hemptouch

Medtem ko UVB žarki vplivajo predvsem na vrhnjo plast kože, znano kot epidermis, kjer lahko povzročajo opekline in obarvanost kože, UVA žarki prodirajo globlje v kožo, vse do dermisa, kar na koži pušča trajne posledice.

Ti žarki pospešujejo razpadanje kolagenskih vlaken in spodbujajo nastanek prostih radikalov, ki prispevajo k procesom staranja.

Z redno uporabo Mineralne zaščitne kreme za obraz SPF 30 lahko te učinke ublažite in svoji koži povrnete mladosten ter sijoč videz.

Krema zagotavlja obsežno zaščito pred UVA in UVB žarki ter ščiti pred drugimi škodljivimi vplivi iz okolja. Na koži ustvari lahek in nemasten ščit, ki služi kot odlična podlaga za ličila.

S svojo neodišavljeno formulacijo, nevidnim zaključkom in lahko teksturo je krema primerna za vse tipe kože, tudi za najbolj mastno in občutljivo.

Foto: Hemptouch
Foto: Hemptouch

Mineralna zaščitna krema za obraz SPF 30 na trgu izstopa ravno s svojo lahko teksturo in nevidnim zaključkom, kar jo loči od mnogih drugih zaščitnih krem, ki so »težke« ali pa puščajo na koži izrazite bele sledi. Za razliko od kemičnih filtrov, cinkov oksid zagotavlja fizikalno pregrado, ki odbija UV žarke brez draženja kože, kar je še posebej pomembno za občutljivo in problematično kožo.

Naravne učinkovine za optimalno podporo vaši koži

Krema je obogatena z dragocenimi naravnimi sestavinami, ki skupaj delujejo kot močan ščit, ki kožo nežno neguje in ji zagotavlja optimalno vlažnost.

Aloe vera

Ta vsestranska rastlina je že od davnine znana po svojih zdravilnih lastnostih. Na razdraženo, vneto in poškodovano kožo deluje kot balzam, ki prinaša olajšanje in podpira proces obnove. Aloe vera je bogata z antioksidanti, encimi in vitamini, ki na koži ustvarjajo zaščitno in vlažilno plast in pripomorejo k ohranjanju njene vlažnosti.

Cinkov oksid

Ta popolnoma naravni mineralni filter deluje kot učinkovit fizikalni ščit, ki kožo varuje pred UVA in UVB žarki. Na povrhnjici ustvari pregrado, ki UV žarke odbija stran od kože, zato je še posebej primeren za občutljivo in problematično kožo.

Eterično olje sivke

Njegove lastnosti spodbujajo rast novih celic, delujejo antibakterijsko in protivirusno ter pomirjajo in blažijo kožne reakcije, kar koži nudi globoko nego in zaščito.

Foto: Hemptouch
Foto: Hemptouch

Delovanje in uporaba

Mineralna zaščitna krema za obraz SPF 30 je lahko nežna spremljevalka vaše kože skozi vse dni v letu, saj vam zagotavlja optimalno zaščito pred škodljivimi UVA in UVB žarki ter pred modro svetlobo in drugimi vplivi iz okolja, ki lahko prispevajo k prezgodnjemu staranju vaše kože.

Krema, kot že omenjeno, vsebuje cinkov oksid, naravni mineralni filter, ki nudi širok spekter UVA/UVB zaščite, ne da bi pri tem dražil kožo, zato je še posebej primerna za občutljiv tip kože.

Foto: Hemptouch
Foto: Hemptouch

Uporaba mineralne zaščitne kreme za obraz je preprosta in se lahko lepo vključi v vašo dnevno rutino nege obraza. Kremo nanesite na čisto in navlaženo kožo obraza in vratu kot zadnji korak jutranje nege, pred nanosom ličil.

Za optimalno zaščito svojo kožo znova zaščitite večkrat dnevno, še posebej, če ste soncu izpostavljeni dlje časa.

Prednosti uporabe Mineralne zaščitne kreme za obraz SPF 30

  • Učinkovita vsakodnevna UVA/UVB zaščita - kožo dobro zaščiti pred škodljivimi učinki sončnih žarkov, ki lahko povzročajo poškodbe kože.
  • Preprečuje prezgodnje staranje kože - krema kožo varuje pred pojavom gub in pigmentnih madežev, ki jih povzroča izpostavljenost soncu.
  • Krepi naravno obrambo kože - sestavine v kremi izboljšujejo njeno odpornost proti zunanjim vplivom.
  • Kožo intenzivno vlaži in jo neguje, kar se odraža v mehkobi in gladkosti.
  • Hitro vpijanje brez belih sledi.
  • Primerna kot podlaga za ličenje - krema ustvari gladko površino, ki je idealna za nanos ličil, s čimer olajša in poenostavi jutranjo lepotno rutino.
Foto: Hemptouch
Foto: Hemptouch

Z novo mineralno zaščitno kremo za obraz SPF 30 blagovne znamke Hemptouch lahko svojo kožo učinkovito zaščitite pred UV žarki skozi vse leto. Ta krema bo postala zaveznica vaše kože in pomemben korak vaše jutranje rutine, saj kožo ščiti, izdatno vlaži in jo ohranja mladostno.