V sodelovanju z uglednim angleškim prirediteljem Colossus Bets je igralcem zagotovila široko ponudbo športnih panog in vrst napovedi. Registrirani igralci bodo imeli dostop tudi do predčasnega izplačila.

Predsednik uprave Športne loterije, dr. Edvard Kolar: » Naše partnerstvo s Colossusom sledi zavezi, da bomo slovenskim igralcem zagotovili najboljšo, obenem pa tudi odgovorno, zabavo v svetu športnih stav. Skupaj smo našli način, kako našim igralcem omogočiti dostop do milijonskih dobitkov, ki so vseeno ostali povezani z razburljivim dogajanjem na športnih zelenicah.«

Širok izbor novih in zanimivih iger na srečo je hkrati tudi pomemben del poslanstva družbe. Več o poslanstvu in viziji Športne loterije si lahko preberete na korporativni strani www.sportna-loterija.si.

Za slovenski šport.

Prirejanje iger na srečo je v Republiki Sloveniji dejavnost posebnega družbenega pomena. Pri Športni loteriji imajo za vse igre, ki jih prirejajo, podeljene koncesije države. Koncesijske dajatve v celoti pripadejo Fundaciji za šport in Fundaciji za financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij. Športna loterija je tudi pokroviteljica največjih slovenskih športnih zvez: Nogometne zveze Slovenije, Olimpijskega komiteja Slovenije, Smučarske zveze Slovenije, Košarkarske zveze Slovenije, Odbojkarske zveze Slovenije, Rokometne zveze Slovenije in Teniške zveze Slovenije. Športna loterija skozi pokroviteljstva največjih nacionalnih panožnih športnih zvez gradi partnerstvo s slovenskim športom.

Velik izziv družbene odgovornosti prireditelja iger na srečo predstavlja tudi odgovorno prirejanje iger na srečo. Odgovornost Športne loterije se kaže na vseh področjih poslovanja – od razvoja igre, oglaševanja, prodaje in sodelovanja z interesnimi skupinami. V skladu s tem so zaradi kakovosti poslovanja pridobili certifikata odgovornega prirejanja iger na srečo pri World Lottery Association (WLA) in European State Lottery and Toto Association (EL).