MMC je uvedel prenovljeno vstopno stran portala, ki aktualnim vsebinam prinaša še več poudarka. Foto:
MMC je uvedel prenovljeno vstopno stran portala, ki aktualnim vsebinam prinaša še več poudarka. Foto:

Spletni ritem je neizprosen. Navzočnost na medmrežju zahteva neprestane izboljšave, prilagoditve, spremembe in dopolnitve. Pred dnevi je MMC z novo aplikacijo dokončno prodrl tudi v svet tablic in pametnih telefonov, danes pa smo se nekoliko "osvežili" še sami.

Multimedijski center z današnjim dnem uvaja delno prenovljeno vstopno stran portala, ki aktualnim vsebinam - tudi s področij kulture, razvedrila in športa -, prinaša še več poudarka. Namesto ene izpostavljene novice lahko po novem ponudimo štiri.

Z novim »multimedijskim trakom«, ki smo ga vstavili pod vrhnji blok novic, pa so vsebine naših televizijskih in radijskih sodelavk in sodelavcev na vstopni strani spletnega mesta www.rtvslo.si še vidnejše. Ste zamudili Marcelov Studio City, Marievo Mojo Slovenijo, Sašev Radio Ga-Ga, včerajšnji Dnevnik, Odmeve, Uroševe Poglede Slovenije, posamezne prispevke iz informativnih oddaj ... Najbolj svežih, najudarnejših, najzanimivejših in najkakovostnejših avdio- ali videovsebin vam ne bo treba več iskati v našem arhivu. Skrbeli bomo, da bodo dosegljive na prvi klik. Tudi tako MMC nadaljuje produkcijo novih in sledenje aktualnim smernicam na področju novih medijev.

Pred dnevi smo se s teleteksta in osebnih računalnikov popolnoma preselili tudi na mobilne naprave MMC: Vedno in povsod

Lepotnih popravkov, čiščenja in novih dodatkov bodo deležni tudi naši številni podportali.

Upamo, da bo vaša uporabniška izkušnja s tem lažja, osvežena, preglednejša in privlačnejša. Da bo naš osnovni cilj, zaradi katerega obstajamo in za katerega si prizadevamo že deset let, bliže izpolnitvi - da boste ta spletni portal zapustili bolje obveščeni. Če smo še nekoliko hudomušni: da ga sploh ne boste zapustili.

Novosti in izboljšave se tu seveda ne končajo. Kar nekaj jih lahko pričakujete še pred poletjem ... O njih vas bomo sprotno obveščali.

Hvala, ker nas spremljate. Veseli smo vaše družbe.

Uredništvo MMC-ja in drugi RTV-jevci