Čakalna doba je na mejnih prehodih Sečovlje, Dragonja, Sočerga, Starod, Jelšane, Slovenska vas, Obrežje, Gruškovje in Petišovci. Foto: BoBo
Čakalna doba je na mejnih prehodih Sečovlje, Dragonja, Sočerga, Starod, Jelšane, Slovenska vas, Obrežje, Gruškovje in Petišovci. Foto: BoBo

Predor Karavanke občasno zapirajo, kažejo podatki prometnoinformacijskega centra (Pic).

Sorodna novica Na Hrvaškem, ki je poostrila mejni nadzor z BiH-om in Srbijo, največ okužb po 8. maju

Prav tako so bili zastoji na koncu podravske avtoceste pred mejnim prehodom Gruškovje proti Hrvaški ter na cestah pred mejnimi prehodi Sečovlje, Dragonja, Sočerga in Jelšane pri izstopu iz države.

Čakalna doba je bila pri vstopu v državo na mejnem prehodu Gruškovje in pri izstopu iz države na mejnih prehodih Sečovlje, Dragonja, Sočerga, Jelšane, Novokračine, Obrežje in Gruškovje.

Ljubljana

Do nedelje, 21. junija, bo v Ljubljani zaprta Bratislavska cesta med Letališko cesto in Špansko ulico.

Na ljubljanski vzhodni obvoznici se je začela prenova predora Golovec. Skozi predor je prepovedan promet za tovorna vozila nad 3,5 tone in avtobuse v obe smeri. Ta teden v času prometnih konic pričakujejo zastoje.

Gorenjska

Cesta Kranj–Spodnji Brnik in avtocestni priključek Kranj vzhod proti Karavankam bosta zaprta do nedelje zvečer. Obvoz bo mogoč po lokalnih in državnih cestah ter po avtocesti med priključkoma Brnik in Kranj zahod.

Na gorenjski avtocesti med Naklim in Brezjami na vozišču ostajajo zrna zaradi posebne tehnologije preplastitve. Voznike opozarjajo, naj ohranjajo varnostno razdaljo in spoštujejo omejitev, saj lahko zrna poškodujejo vozilo. Posebej previdni naj bodo motoristi, so zapisali.

Dolenjska

Na dolenjski avtocesti med Drnovim in Čatežem v obe smeri promet poteka po eni polovici avtoceste zaradi del.