Napovedani tekmi v Stožicah menda nista pod vprašajem. Foto: MMC RTV SLO/T.J.
Napovedani tekmi v Stožicah menda nista pod vprašajem. Foto: MMC RTV SLO/T.J.
Janković: Uvodni tekmi na Stožicah bosta

Da ne ve, kdaj bo opravljen ponovni tehnični pregled, je namreč zdaj priznal tudi ljubljanski župan Zoran Janković, ki je obenem zatrdil, da košarkarska in nogometna tekma, ki sta načrtovani ob odprtju objektov, nista pod vprašajem, je za Radio Slovenija poročal Danijel Poslek.

Mogoče začasno uporabno dovoljenje
Če Stožice uporabnega dovoljenja ne bodo dobile pravočasno, lahko Mestna občina Ljubljana od ministrstva za okolje pridobi začasno uporabno dovoljenje. Janković je optimističen in verjame, da to ne bo potrebno; kaj bo storil, če Grepu projekta ne bo uspelo dokončati do konca meseca, še ne ve, saj, kot pravi, o tem še ne razmišlja.

MOL se bo prijavil na sporni razpis
Kljub vsem težavam in zamudam, ki spremljajo dokončanje projekta, je ljubljanski župan vsem, ki so bili del njega, znova izrekel pohvale. Znova je potrdil tudi, da MOL že pripravlja vlogo na prijavo na razpis ministrstva za šolstvo in šport za sofinanciranje gradnje športnega parka, zaradi katerega je SDS napovedal interpelacijo zoper ministra za šolstvo in šport Igorja Lukšiča. Ministru v največji opozicijski stranki očitajo, da je razpis pisan na kožo Ljubljani.

Janković: Uvodni tekmi na Stožicah bosta