Rusija bo v naslednjem mesecu center svetovnega športnega dogajanja. Foto: Reuters
Rusija bo v naslednjem mesecu center svetovnega športnega dogajanja. Foto: Reuters
St. Peterburg
Mundial bo potekal na 12 stadionih. Foto: Reuters

e marsikaj vam bo ponujal podportal, namenjen svetovnemu nogometnemu prvenstvu v Rusiji.

Na naslovu www.rtvslo.si/sp2018 si boste lahko v visoki ločljivosti (HD) ogledali vseh 64 tekem, tudi tiste, ki bodo ob koncu skupinskega dela potekale sočasno. Če boste kaj zamudili, ne skrbite. Vsi zadetki in razburljivi trenutki bodo shranjeni v našem videoarhivu. Nanje bomo opozarjali tudi na družbenih omrežjih Twitter in Facebook.

Okrepljena ekipa MMC-jevih novinarjev bo z vami tako rekoč 24 ur na dan. Utrip največjega nogometnega dogodka vam bomo pričarali tudi s pomočjo televizijskih in radijskih kolegov, ki bodo vsak dan pripravljali podkaste.

MMC-jev analitik bo Mladen Dabanović
Gostujoči analitik MMC-ja bo nekdanji slovenski reprezentančni vratar Mladen Dabanović, ki vam bo svoje videnje predstavil skozi kolumne in analizo v MMC-studiu.

32 reprezentanc za prestižni naslov
Svetovno prvenstvo bo potekalo od 14. junija do 15. julija. Celoten spored prvenstva si lahko ogledate pod zavihkom Spored/Izidi, kjer lahko urnik tekmovanja dobite po dnevih ali skupinah. V zavihku Reprezentance bomo predstavili udeleženke svetovnega prvenstva in oštevilčili vse nogometaše, ki bodo del velikega spektakla. Tekme bodo potekale na dvanajstih stadionih. V zgodovinskem pregledu si preberite povzetek prvenstev in zanimivosti, ki so jih zaznamovale.

Nagradni Nostradamus za SP
Seveda bo tudi letos z vami nepogrešljiva aplikacija Nostradamus, kjer boste napovedovali izide, tekmovali z drugimi uporabniki in se potegovali za nagrade. Med seboj bosta tekmovala tudi voditelja vsakodnevne posebne oddaje, namenjene svetovnemu prvenstvu, Saša Jerković in Anže Bašelj.
Na svoj račun bodo prišli tudi pesniki, a o tem več v prihodnjih dneh.

Pišite Športnemu SOS-u
Pripravili smo vam tudi nekaj statistike, ki se bo sproti osveževala z najboljšimi strelci, podajalci ... Še posebej dejaven bo Športni SOS, ki bo odgovarjal na vaša nogometna vprašanja. Že zdaj ste vabljeni, da jih pošiljate.