Za nakup vstopnic je treba počakati do ponedeljka zvečer. Foto: KZS
Za nakup vstopnic je treba počakati do ponedeljka zvečer. Foto: KZS
Navijaška cona v Stožicah zaživela

Uradni razpored četrtfinala in sklepnih bojev bo znan po zadnjih tekmah drugega dela, to je v noči s ponedeljka na torek. Takrat bodo novi razpored najprej objavili na spletni strani Košarkarske zveze Slovenije (KZS), na družbenih omrežjih, potem pa tudi na uradni spletni strani EuroBasketa 2013.

Že zdaj pa je jasno, da bo Slovenija, če se bo uvrstila v četrtfinale ali polfinale, obe tekmi igrala ob 21. uri, medtem ko je dan igranja četrtfinala odvisen od uvrstitve v drugem delu. In šele ko bo objavljen uradni razpored, je čas za nakup vstopnic. KZS oziroma podjetje EuroBasket 2013 zaradi napak ob prezgodnjih nakupih vstopnic ne bo moglo prevzeti odgovornosti.

V soboto presenečenje pred Stožicami
KZS hkrati obvešča navijače, da jih v soboto ob 19.30 pred Stožicami čaka presenečenje. Glavno vlogo pri podvigu bo nosil simpatični in neustrašni Lipko, ki je sodeloval pri vseh treh prejšnjih podvigih (košarka v jami, na morju in na Triglavu). Navijači naj se v Stožicah zberejo najpozneje ob 19.15, s seboj prinesejo slovenske zastave in tako skupaj z Lipkom poskrbijo za izjemno kuliso.

Navijaška cona v Stožicah zaživela