Zelo jasni smo bili glede ponudbe, ki so jo naredili. Z našega stališča to ni bilo dovolj. Dejstvo je, da ostaja, kar je tudi edina stvar, ki se je lahko zgodila. Nikoli si nismo predstavljali, da bi vse to ustvarjali in delali brez Kyliana.

Bo Kylian Mbappé res ostal v Parizu ali bo uresničil otroško željo in se drugo poletje preselil v Madrid k nogometnemu
Bo Kylian Mbappé res ostal v Parizu ali bo uresničil otroško željo in se drugo poletje preselil v Madrid k nogometnemu "belemu baletu"? Foto: Reuters

Športni direktor Paris Saint-Germiana je odločno prepričan, da bo Kylian Mbappé še letos podpisal podaljšanje pogodbe, ki se mu sicer izteče ob koncu sezone 2021/22, kar pomeni, da lahko francoski superzvezdnik od novega leta dalje brez ovir govori tudi z drugimi snubci in se nato poleti brez odškodnine preseli h klubu po lastni izbiri.

Brazilec Leonardo Araujo, ki vodi športni del PSG-ja od leta 2019 (in že predtem med letoma 2011 in 2013), ne dopušča možnosti, da bi 22-letnik iz okolice Pariza zapustil vodilni klub Francije, ki se je poleti okrepil z Lionelom Messijem. Potem je na Park Princev prišla ponudba Real Madrida, ki je kljub le še enoletni pogodbi ponujal več kot 100 milijonov evrov odškodnine.

Leonardo je v pogovoru za francosko televizijo Canal+ znova zatrdil, da nato druge izboljšane ponudbe v Parizu nikoli niso prejeli, četudi so v Madridu viri blizu kraljevemu klubu zatrjevali, da so ponudili vse do 180 milijonov evrov, na kar se PSG naj ne bi niti odzval.