Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Na štajerski avtocesti zaradi prometne nesreče med priključkoma Šentjakob in Sneberje proti Ljubljani poteka promet le po desnem pasu. Nastaja zastoj, čakanje približno 1 uro in 30 minut.

Reli - svetovno prvenstvo - Arhiv

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Neuvillu s poljubom sreče zmaga na Korziki

Težave z gumo v zadnjih kilometrih zaključne hitrostne preizkušnje relija za svetovno prvenstvo na Korziki so danes preprečile zmago Valižanu Elfynu Evansu (Ford).

Loeb bo sedel za volan hyundaia

Najuspešnejši dirkač v zgodovini relija, Francoz Sebastien Loeb, je s Hyundaiem podpisal dvoletno pogodbo, po kateri bo v sezoni 2019 vozil na šestih relijih za svetovno prvenstvo.

Ogier v "slogu stare mame" do šestega naslova prvaka

Sezona svetovnega prvenstva v reliju se je v Avstraliji končala z zmago Finca Latvale, v skupnem seštevku pa je šesto leto zapored slavil Sebastien Ogier.

Loeb po petih letih z zmago, o prvaku odloča Avstralija

Sebastien Loeb je zmagovalec relija po Kataloniji, predzadnje preizkušnje svetovnega prvenstva. V tesni končnici je le za 2,9 sekunde ugnal rojaka Sebastiena Ogierja.

Tretja zaporedna zmaga Tänaka

Estonec Ott Tänak (Toyota) je zmagovalec relija po Turčiji, desete preizkušnje svetovnega prvenstva. Za Estonca je to tretja zaporedna zmaga.

Tesen razplet na Sardiniji: Neuville manj kot sekundo pred Ogierjem

Belgijec Thierry Neuville (Hyundai) je zmagal na reliju po Sardiniji, sedmi preizkušnji svetovnega prvenstva.

Neuville z zmago na vrh lestvice

Belgijec Thierry Neuville je dobil reli po Portugalski, s čimer je tudi prevzel vodstvo v skupnem seštevku za svetovno prvenstvo.

Tänak neulovljiv na reliju po Argentini

Estonski dirkač relija Ott Tänak je zmagovalec dirke za svetovno prvenstvo po Argentini.

Neuville dobil zasneženo preizkušnjo na Švedskem

Thierry Neuville (hyundai i20) je prepričljivo dobil reli po Švedskem, ki sta ga zaznamovala led in sneg.

Ogier naskok na šesti naslov prvaka začel z zmago v Monte Carlu

Aktualni svetovni prvak v reliju Sebastien Ogier je novo sezono začel z zmago na domačem reliju v Monte Carlu. Vodil je vse od četrtkove prve hitrostne preizkušnje.

Tänak v Nemčiji zmagal drugič zapored

Estonec Ott Tänak (Toyota) je zmagovalec relija za svetovno prvenstvo v Nemčiji. Na deveti dirki sezone je premagal vodilnega v skupnem seštevku Belgijca Thierryja Neuvilla (Hyundai).

Ogier s četrto zmago v Mehiki do skupnega vodstva

Sebastien Ogier (Ford) je zmagovalec relija po Mehiki, tretje preizkušnje za svetovno prvenstvo. Francoz je tudi prevzel vodstvo v skupni razvrstitvi.

Neuville v nalivu do četrte zmage sezone

Belgijec Thierry Neuville je zmagovalec relija po Avstraliji, zadnje dirke svetovnega prvenstva 2017, svetovni prvak Sebastien Ogier pa je po težavah z menjalnikom osvojil četrto mesto.

Ogier brez konkurence - petič zapored svetovni prvak

Francoski dirkač Sebastien Ogier je na reliju po Veliki Britaniji v Walesu še petič zapored osvojil naslov svetovnega prvaka.

Tänak zmagal v Nemčiji, Ogier 17 točk pred Neuvillom

Ott Tänak je zmagovalec relija po Nemčiji, 10. preizkušnje letošnjega svetovnega prvenstva. Odlično se je znašel že na uvodu dirke, v petkovem dežju, vodstvo pa zadržal do konca.

Ogier praznih rok na Finskem - Neuville prevzel vodstvo

Finec Esapekka Lappi je dobil reli po Finski, kar je njegova prva zmaga na šele četrti dirki v karieri za svetovno prvenstvo.

Neuville v poljskem blatu do tretje letošnje zmage, Tänak končal v drevesu

Belgijec Thierry Neuville je zmagovalec relija po Poljski. Drugo mesto je osvojil njegov sotekmovalec pri Hyundaiu, Novozelandec Hayden Paddon, tretji je bil Francoz Sebastien Ogier ( Ford).

Neuville za slabo sekundo do zmage v Argentini

Belgijec Thierry Neuville (Hyundai) je zmagal na reliju po Argentini, ki je bil peti v sezoni za svetovno prvenstvo.

Z dirkanjem brez napak Neuville do zmage na Korziki

Na četrti dirki svetovnega prvenstva v reliju je bil najboljši Thierry Neuville. Belgijcu, ki dirka za Hyundai, se je na Korziki najbolj približal Francoz Sebastien Ogier s fordom.

Latvala se je odlično znašel pri Toyoti, Ogier tretji

Jari-Matti Latvala je slavil na reliju na Švedskem. Zmagovalec letošnje uvodne preizkušnje za svetovno prvenstvo v Monte Carlu in lanski prvak Sebastien Ogier je preizkušnjo končal na tretjem mestu.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...