Motošporti
slice
Gajser v Patagoniji do prve zmage v sezoni
Novih 50 točk za slovenskega šampiona, 19. marec 2017 ob 21:31 Slovenski motokrosist Tim Gajser je suvereno dobil dirko za VN Argentine v Neuquenu.
44
Tim Gajser pred Argentino: Imam še veliko rezerv
3
17. marec 2017 ob 14:06 Ta konec tedna bo Argentina gostila tretjo letošnjo dirko motokrosistov za svetovno prvenstvo. Svetovni prvak Tim Gajser po dveh dirkah zaseda tretje mesto. Lani je na tem prizorišču zmagal.
Meeke kljub izletu na parkirišče zmagal v Mehiki
4
12. marec 2017 ob 21:26 Kris Meeke (Citroen) je zmagovalec relija po Mehiki, tretje letošnje preizkušnje svetovnega prvenstva.
Tragedija na testiranju usodna za dirkača Anthonyja Delhalla
2
9. marec 2017 ob 18:57 Na testiranju na jugu Francije se je ubil francoski dirkač Anthony Delhalle, petkratni svetovni prvak v vzdržljivostnih dirkah.
Gajser skrajšano blatno kopel končal na 7. mestu
26
5. marec 2017 ob 10:12 Tim Gajser je v Indoneziji na drugi letošnji dirki motokrosistov za svetovno prvenstvo končal na sedmem mestu. V razredu MXGP je zmagal Shaun Simpson.
Motokrosisti v Indoneziji obtičali v blatu Prireditelji druge dirke motokrosistov za svetovno prvenstvo v Indoneziji so morali zaradi močnega dežja odpovedati sobotne kvalifikacije.
Gajser okreval in se veseli neznanke v Indoneziji Najboljši motokrosist na svetu Tim Gajser je pozdravil virozo, ki ga je mučila na prvi dirki svetovnega prvenstva v Katarju, tako da bo ta konec tedna v Indoneziji štartal popolnoma pripravljen.
4
Cairoli prevelik zalogaj za Gajserja Motokrosist Antonio Cairoli je dobil uvodno dirko za VN Katarja v razredu MXGP. Italijan je dobil obe vožnji. Tim Gajser je dirko sklenil na drugem mestu.
11
Gajser v kvalifikacijah napovedal, da gre po lanski poti Svetovni prvak v motokrosu Tim Gajser je novo sezono 2017 začel v slogu stare. Branilec naslova v elitnem razredu MXGP je dobil kvalifikacije pred sobotno uvodno dirko sezone v Katarju.
19
Gajser: Zmagal bo tisti, ki bo vozil z glavo "Način, kot je bil lanski, je bil pravi: da ne delam sam sebi pritiska, ampak grem tja in odpeljem dirko, kot znam. To bom poskušal tudi letos," pred začetkom SP-ja v motokrosu pravi Tim Gajser.
4
Latvala se je odlično znašel pri Toyoti, Ogier tretji Jari-Matti Latvala je slavil na reliju na Švedskem. Zmagovalec letošnje uvodne preizkušnje za svetovno prvenstvo v Monte Carlu in lanski prvak Sebastien Ogier je preizkušnjo končal na tretjem mestu.
2
Marčiča bolj kot zlom golenice bolelo srce Edini slovenski udeleženec slovitega relija Dakar Simon Marčič je v Buenos Airesu uspešno prestal operacijo odpr tega zloma golenice in se v torek vrača v Slovenijo.
10
Peterhansel trinajstič najboljši na Reliju Dakar Francoz Stephane Peterhansel je skupni zmagovalec vzdržljivostnega Relija Dakar, potem ko je v zadnji, 12. etapi v Rio Cuartu za rojakom Sebastienom Loebom zaostal za 19 sekund.
2
Marčič po nesreči s Peterhanslom končal Dakar Edini slovenski predstavnik na Reliju Dakar, motorist Simon Marčič, je po nesreči s Stephanom Peterhanslom že zaključil vzdržljivostno dirko.
23
Zemeljski plaz odnesel 9. etapo - Loeb pred Peterhanslom Organizatorji Relija Dakar so morali zaradi obilnega deževja in neviht, ki so sprožili obsežen zemeljski plaz v bližini vasi Volcan v Argentini, odpovedati deveto etapo.
5

Citat za prebrat
link
Franci Petek
3
25. marec 2017 ob 13:46 V čast mi je, da bom Sergeju Bubki lahko približal naš šport, ki je tako tehničen, kot je bil njegov šport, skok s palico. Verjamem, da bo hitro našel povezavo in skupne točke.
Več novic ...
Anketa: 25. marec 2017 ob 07:49

Kakšno šolsko oceno bi dali slovenski reprezentanci v smučarskih skokih za letošnjo sezono?

odlično
prav dobro
dobro
zadostno
nezadostno
Arhiv
Kazalo